Center for Samskabelse

Det østlige Aalborg er inde i en rivende udvikling, og Center for Samskabelse er sat i værk for at understøtte denne udvikling. Sammen skabes de bedste løsninger, og derfor samarbejder Center for Samskabelse med en bred vifte af aktører - beboere, virksomheder, skoler, institutioner, foreninger og mange flere - om at skabe gode og levedygtige tiltag, der bidrager til bydelens fortsatte, positive udvikling.

Center for Samskabelse er en enhed under Himmerland Boligforening og tager sit udgangspunkt i en fireårig boligsocial helhedsplan for det østlige Aalborg i et samarbejde med Aalborg Kommune og med bevilling fra Landsbyggefonden. Sekretariatet for ErhvervsNetværk 9220, https://nv9220.dk/ , har også til huse i Center for Samskabelse.

Center for Samskabelse har en fast medarbejderstab, som hver især varetager forskellige opgaver: Per Bang er deltidsansat som netværksskaber med opgaver inden for koordinering af den lokale uddannelses- og beskæftigelsesindsats samt brobygning mellem virksomheder og job- og uddannelsessøgende beboere i området, mens Tina Vestergaard og Louise Marklund er deltidsansat til sekretariats- og administrationsopgaver.

Dertil kommer konsulent Frank Rudolph med primære opgaver i relation til børn- og ungeområdet, samt konsulent Sisse Gramstrup Munk med primære opgaver i relation til forældreakademiet og tidlig sproglig indsats. Beboerkonsulent Rikke Engelbrecht varetager centerets opgaver i Café Familiestart. Leder for centeret er specialkonsulent Tina Kjær Bach.

Center for Samskabelse tager sig også af koordineringsopgaver i relation til indsatser for fysisk og mental sundhed i Sundheds- og Kvartershuset, i samarbejde med Sundhedsværkstedet og FOKUS Folkeoplysning. Desuden udvikler centeret aktiviteter om bæredygtigt naboskab i samarbejde med kommunens Grønne Agent.

Find os på Facebook: Center for Samskabelse

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK