Center for Samskabelse

Det østlige Aalborg er inde i en rivende udvikling, og Center for Samskabelse er sat i værk for at understøtte denne udvikling. Sammen skabes de bedste løsninger, og derfor samarbejder Center for Samskabelse med en bred vifte af aktører - beboere, virksomheder, skoler, institutioner, foreninger og mange flere - om at skabe gode og levedygtige tiltag, der bidrager til bydelens fortsatte, positive udvikling.

Center for Samskabelse er en enhed under Himmerland Boligforening og tager sit udgangspunkt i en fireårig boligsocial helhedsplan for det østlige Aalborg i et samarbejde med Aalborg Kommune og med bevilling fra Landsbyggefonden. Sekretariatet for ErhvervsNetværk 9220, www.nv9220.dk, har også til huse i Center for Samskabelse.

Center for Samskabelse har en fast medarbejderstab, som hver især varetager forskellige opgaver: Per Bang er deltidsansat som netværksskaber med opgaver inden for koordinering af den lokale uddannelses- og beskæftigelsesindsats samt brobygning mellem virksomheder og job- og uddannelsessøgende beboere i området, mens Tina Vestergaard er deltidsansat til sekretariats- og administrationsopgaver. Dertil kommer konsulent Frank Rudolph med primære opgaver i relation til børn- og ungeområdet, mens konsulent Jannie Brogaard har fokus på forældreakademiet og tidlig sproglig indsats. Pt. er Jannie på barsel og Sisse Gamstrup er ansat som barselsvikar. Beboerkonsulent Rikke Engelbrecht varetager centrets opgaver i Café Familiestart. Leder for centeret er specialkonsulent Tina Kjær Bach.

Center for Samskabelse tager sig også af sig af koordineringsopgaver i relation til indsatser for fysisk og mental sundhed i Sundheds- og Kvartershuset, hvilket vil ske i samarbejde med Sundhedsværkstedet og FOKUS Folkeoplysning. Til arbejdsopgaverne hører også i samarbejde med kommunens grønne agent at udvikle aktiviteter om bæredygtigt naboskab.

High:five


High:five er et initiativ, der hjælper kriminalitetstruede og tidligere straffede i ordinære job eller uddannelsesforløb. Det gør de i samarbejde med offentlige myndigheder, uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Vil du noget?
Tør du vise hvad du dur til?
En plet på straffeattesten betyder ikke, at alt håb er ude!

High:five er DIN chance for at komme i job. Vi hjælper dig med at finde et job der matcher dig og dine kvalifikationer, og vi hjælper dig hele vejen. High:five samarbejder med mange virksomheder, der ser mere på DIG end på din straffeattest.


Kravene til dig:

  • Du kan og vil arbejde og er klar til at gøre en indsats
  • Du er stoffri
  • Du har besluttet dig for et liv uden kriminalitet
  • Du har et sted at bo

Du kan møde High:five konsulent, Trine Skibelund Kristensen, i Center for Samskabelse i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg hver torsdag mellem kl. 12.30- 15.30. Du kan også kontakte hende på tlf. 29291080 eller mail: trine@highfive.net

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK