Dokumenter for afdelingen Hadsundvej - Idrætsbyen

En boligafdeling har mange beboere, som alle er mere eller mindre afhængige af hinanden. Derfor er det nødvendigt med retningslinjer, så alle ved, hvordan de i fællesskab gør afdelingen til et godt sted at bo.

Klik på linket og hent afdelingens husorden, som er et godt redskab til at skabe god ro og orden blandt beboerne, holde bebyggelsen og friarealerne i pæn stand og dermed minimere vedligeholdelsesomkostningerne.


Der er i afdelingen fastsat nogle regler for, hvad beboerne skal sørge for at holde ved lige - og hvordan det kan eller skal gøres.

Klik på linket og hent afdelingens vedligeholdelsesreglement.


Som ny beboer i Himmerland Boligforening kan der være mange praktiske ting, det er svært at finde svar på. Det gælder ikke mindst den første tid.

Klik på linket og hent afdelingens velkomstfolder med information om alt fra afdelingsbestyrelse, affald og beboeraktiviteter over bus, forsikring og husdyr til indkøb, parkering og spareråd.


Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK