Velkommen til afdeling 71 - Hadsundvej - Idrætsbyen

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 71 - Hadsundvej - Idrætsbyen. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 


De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Nyhed
04-07-2024 11:12
Afdeling i det østlige Aalborg renoveres for 222 mio. kr.

Beboerne i Himmerland Boligforenings afdeling på Hvalpsundvej i det østlige Aalborg har netop besluttet, at de godt 160 række- og parcelhuse skal totalrenoveres.

”Vi er rigtigt glade for, at der er markant tilslutning til projektet, der har et budget på 222 mio. kr. Det er selvsagt en stor udgift, men med denne indsats vil det blive muligt at undgå yderligere renoveringsarbejder i en lang årrække og der vil blive sikkerhed med hensyn til afdelingens økonomi”, siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Læs mere
Nyhed
04-06-2024 10:48
Vidste du at kommunen kan komme og hente dit storskrald, helt gratis?

Alle husstande i Aalborg Kommune kan bestille afhentning af storskrald op til fire gange årligt.

Læs mere
Referat
02-04-2024 14:00
Bestyrelsesmøde den 2. april 2024
Louise (eventkoordinator), Rikke (eventkoordinator), Morten (inspektør), Anna, Ida, Magnus (bestyrelse).
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Inden længe går Himmerland Boligforening i gang med opførelsen af en ny afdeling, der kommer til at rumme de første almene boliger i den sydlige del af Aalborg-bydelen Hasseris.

Læs mere
I år vil tre forskellige ruter bringe dig gennem de mange fine områder Nørresundby. Du vælger selv, om du helst vil løbe eller gå, og vi har designet tre forskellige ruter.

Læs mere
Beboerne i Himmerland Boligforenings afdeling på Hvalpsundvej i det østlige Aalborg har netop besluttet, at de godt 160 række- og parcelhuse skal totalrenoveres.

"Vi er rigtigt glade for, at der er markant tilslutning til projektet, der har et budget på 222 mio. kr. Det er selvsagt en stor udgift, men med denne indsats vil det blive muligt at undgå yderligere renoveringsarbejder i en lang årrække og der vil blive sikkerhed med hensyn til afdelingens økonomi", siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK