Velkommen til afdeling 65 - Kvadratet

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 65 - Kvadratet. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 


De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Referat
06-02-2024 17:00
Bestyrelsesmøde den 6. februar 2024
Tilstedeværende ● Bestyrelsesmedlemmer: Frederik Kjær, Vithun, Søren, Rasmus ● Suppleanter med stemmeret: Frederik Engstrøm ● Suppleanter uden stemmeret: Rita, Mads
Læs mere
Dagsorden
14-09-2022 16:00
Beboermøde den 14. september 2022
Afdelingens beboere
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

I bogen "Kongeord", som udkom ganske kort tid efter at Frederik X besteg tronen, siger vores nye regent, at den første del af hans kongeord, 'Forbundne', er udtryk for, at vi som mennesker holder sammen og har brug for hinanden. Og om anden del af valgsproget - 'Forpligtet' - siger kongen blandt andet, at den kan ses som en naturlig forlængelse af denne forbundenhed og handler om det indbyrdes ansvar:

Læs mere
De fleste vil nok give mig ret i, at det var en veritabel bombe, Dronning Margrethe detonerede i sin nytårstale. Den sendte trykbølger i alle mulige retninger - også ind i statsministerens årsskiftetale dagen efter, hvor det forventede fokus på regeringens sundheds- og ældreudspil ganske og aldeles udeblev.

Læs mere
I dag er meget anderledes, for nu har vi boliger i hele Aalborg, i Mariager, i Skørping og snart også i Støvring. Men fra første færd havde Himmerland Boligforening faktisk ikke overvældende meget med Himmerland at gøre. I hvert fald ikke som landsdel betragtet. Oprindelsen til den geografiske del af navnet var derimod det faktum, at vores første afdeling skulle opføres i Himmerlandsgade - i området mellem de store arbejdspladser Aalborg Værft og Dansk Eternit-Fabrik.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK