Velkommen til afdeling 65 - Kvadratet

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 65 - Kvadratet. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 


De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Publikation
01-07-2022 10:57
Vejledning til booking og udlån af udstyr for beboere

Vidste du, at du som beboer i Kvadratet både har mulighed for at booke fælleslokaler samt at låne udstyr?

Alt dettegøres gennem vaskeriet, hvor du ved brug af din vaskebrik kan booke eksempelvis trailer, boremaskine eller fælleslokalet
Biografen.

Læs mere
Referat
30-06-2022 19:00
Bestyrelsesmøde den 30. juni 2022
Afdelingsbestyrelsen
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Den seneste tid har Center for Samskabelse under Himmerland Boligforening gennemført praksisnære undervisningsforløb og maritime workshops under overskriften 'TraineeLab 9220: Tall Ships Races'

Læs mere
Himmerland Boligforening har netop skrevet under som deltager i Klimaalliancen - et nyt samarbejde mellem virksomheder, organisationer, foreninger, institutioner og Aalborg Kommune om at opnå en 70% reduktion af drivhusgasudledningen i 2030 og i et længere perspektiv at være klimaneutral senest i 2050.

Læs mere
Himmerland Boligforening har ikke blot et grønt logo og en masse grønt omkring afdelingerne rundt om i det nordjyske. Nu får en af Jyllands største almene boligorganisationer også elladestandere, så beboere kan tanke grønt til deres elbiler - tæt på hjemmet.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2022 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK