Fælleslokaler

Vi har mange forskellige muligheder for at samles og bruge de mange fælleslokaler og arealer i afdelingen.

 

Der er mulighed for at leje gæsteboligerne i afdeling 64, Mølleriet - se mere her.

 

For at alle kan bruge lokalerne, har vi lavet et sæt retningslinjer for brugen af fælleslokalerne.


Kælderen

Kan kun bookes til weekender, hvorfor lokalet kun er tydeligt i bookningssystemet under fredage, da det lejes herfra + 72 timer (lokalet er lejet ud, hvis det ikke kan ses i bookningssystemet under fredagen i den pågældende uge). Andre hverdagsaftner (mandag-torsdag) kan lokalet lejes til møder, konferencer og lign. af Himmerland eller bestyrelsen. Rummet indeholder et fuldt køkken med service til 78 personer. Derudover er der garderobe, toiletter samt et stort lokale med borde og stole til 78 personer. Man skal selv sørge for et jackstik for at kunne benytte højtalerne i lokalet.
Der skal betales en leje på 300 kr. og der lægges et depositum på 1.000 kr. til dækning af evt. skader og manglende rengøring.
Beløbet vil blive trukket automatisk igennem huslejen - og evt. depositum tilbagebetales ligesådan. Dørene skal lukkes senest kl. 22.00, så man ikke generer de øvrige beboere. HELT ro kl. 02.00 Lokalet skal afleveres i rengjort tilstand mandag morgen, når varmemesteren tjekker lokalet.

Annexet

Dette lokale er frit tilgængeligt mandag-torsdag (ro kl. 22.00!), men kan bookes af en person fra fredag til søndag igennem online bookningssystem. Én person lejer altså lokalet fra fredag + 72 timer. Lokalet er lejet ud, hvis det ikke kan ses i bookningssystemet under fredagen i den pågældende uge. Annexet har borde og stole til 26 mennesker og er pt. gratis at leje. I lokalet findes ét toilet samt en transportabel bar. Dørene skal lukkes kl. 22.00 og der skal være helt ro fra kl. 02.00. Lokalet skal afleveres opryddet og rengjort mandag morgen, når varmemester tjekker lokalet. Hvis vedkommende ikke finder rengøringen tilstrækkeligt, skal den pågældende lejer rengøre lokalet igen eller eventuelt betale for rengøring.

 

 

 

 

Stuen

Frit tilgængeligt (kan ikke bookes), men underlagt husordenen (ro kl. 22:00 i hverdage, ro kl: 02.00 fredag/lørdag). Ved afbenyttelse - ryd op og gør rent efter dig selv.

Baren

Frit tilgængeligt (kan ikke bookes), men underlagt husordenen (ro kl. 22:00 i hverdage, ro kl: 02.00 fredag/lørdag). Ved afbenyttelse - ryd op og gør rent efter dig selv.

Sportscafeen

Frit tilgængeligt (kan ikke bookes), men underlagt husordenen (ro kl. 22:00 i hverdage, ro kl: 02.00 fredag/lørdag). Ved afbenyttelse - ryd op og gør rent efter dig selv.

Boldbanen

Kan benyttes sammen med sportscafeen. Frit tilgængeligt (kan ikke bookes), men underlagt husordenen (ro kl. 22:00 i hverdage, ro kl: 02.00 fredag/lørdag).

Posthuset

Her kan man finde varmemesteren og der findes et poolbord til fri benyttelse.
Frit tilgængeligt (kan ikke bookes), men underlagt husordenen (ro kl. 22:00 i hverdage, ro kl: 02.00 fredag/lørdag).

 

 

 

 

 

Generelt

Lokalerne, som ikke kan bookes igennem bookningssystemet, kan IKKE bookes overhovedet - dvs. en "uofficiel bookning" igennem Henius House Facebookgruppen bliver ikke anset som en bookning af lokalet. Afdelingsbestyrelsen har derfor ret til at slette disse opslag fra Facebookgruppen, men beboere er selvfølgelig velkommen til at benytte sig af fælleslokalerne til diverse aktiviteter eller fester. Den pågældende person kan dog ikke have lokalet for sig selv, hvis andre beboere møder op og ligeledes ønsker at være i lokalet (man skal dog acceptere og respektere hinandens tilstedeværelse og aktivitet). Derudover skal man ALTID rydde op og gøre rent efter sig selv i fælleslokalerne. Hvis varmemesteren tjekker fælleslokalerne efter en weekend, og det ikke er rengjort, kan han lukke lokalerne ned for al benyttelse i 14 dage.

Søg dokumenter

Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK