Ramblaen
- en bid af Barcelona i Aalborg

En af de bedst kendte dele af Barcelona er Ramblaen – en bred, centralt beliggende, pulserende gågade med mange butikker, markeder og livlig aktivitet.Ramblaen er samtidig navnet på Himmerland Boligforeningens 144 ungdomsboliger opført i 2011-12 på Niels Bohrs Vej i det østlige Aalborg.

 

Navnet skyldes at der foran byggeriet etableres et sammenhængende område med blandt andet bålplads og aktivitetsareal. Det medvirker til at skabe en klar fysisk forbindelse mellem de tre bygninger og lægger op til fælles oplevelser - ganske som det sted, som navnet er hentet fra.

Ramblaen rummer eksklusive ungdomsboliger - og området er disponeret så det tiltrækker beboere fra omkringliggende kvarterer og dermed medvirker til at skabe et stærkt alternativ til Aalborgs midtby.

Servicekontoret ligger Hadsundvej 180-182.

Himmerland Service Idrætsbyen

 

Afdelingen ligger bl.a. tæt på Gigantium.

 

Fakta om området

 

Buslinierne giver gode forbindelser til resten af byen.

Afdelingen består af 144 lyse og velindrettede ungdomsboliger, beliggende på Niels Bohrs Vej i Aalborg Øst. Alle boligerne er 2 værelses med eget køkken og badeværelse. Boligerne er samlet i 3 blokke med særlig fokus på fællesskab ude som inde.

 

Ungdomsboligerne er ikke mindst henvendt til studerende, der prioriterer nærheden til uddannelsesinstitutionerne og universitetsbiblioteket, fremragende offentlig transport og muligheden for at bo i en god og veldisponeret ungdomsbolig.

 

 

 

 

 

 

 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK