Mens du bor i afdelingen Ramblaen

Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
3


Måske ønsker du at forbedre noget i din bolig eller måske opstår der en skade, som du skal have hjælp til at udbedre. Det - og meget andet - kan du læse mere om her.At bo i en almen bolig

Klik "At bo i en almen bolig" for at læse mere om alment boligbyggeri og få en kort orientering til dig, der er ny beboer i en boligforening. 

At bo i en almen bolig


Du kan også finde nyttig viden om almene boliger ved at klikke på "Almene boliger for alle".


Almen boliger for alle


Endelig er der megen nyttig information i den velkomstinformation, som du finder på den enkelte afdelings hjemmeside. Klik og find en samlet liste over Himmerland Boligforenings afdelinger.


Find din afdeling


Husorden og reglement

Skal du bruge husordenen eller vedligeholdelsesreglementet for din afdeling, kan du finde begge dele på afdelingens side. Klik for at finde din afdeling.


Find din afdeling


Sæt præg på din bolig - råderet

Alt det, som du ser dem gå og gøre i boligprogrammerne på tv, kan du også gøre - selv om du bor i lejebolig. Den såkaldte råderet er nemlig din ret til at ændre og forbedre din bolig - med betydelig frihed til at præge den alt efter dine ønsker og behov.


Klik "Sådan kan du sætte præg på din bolig" for at læse om råderetten. Det er også her, du kan hente et ansøgningsskema - og du kan læse om andre muligheder for forbedring af din bolig.


Sådan kan du sætter dit præg


Hvis skaden er sket

Måske har du været så uheldig at opdage mug i din bolig - eller der er sket en  uopsættelig skade. Her kan du finde nogle svar på, hvad du så skal gøre.


Undgå fugtskader

Klik "Undgå mug og skimmelsvamp" for at læse om, hvordan du bedst holder din bolig - og dermed dig selv - sund.


Undgå mug og skimmelsvamp


Skader og uopsættelige skader
Hvis du konstaterer en skade - eller du selv kommer til at gøre skade - på din bolig eller andre steder i afdelingen, skal du hurtigst muligt kontakte varmemesteren, så skaden kan blive udbedret.

Er det en uopsættelig skade - for eksempel indtrængende vand, et utæt vandrør eller skader efter brand, hærværk eller indbrud - skal du ringe på tlf. 22 28 20 24.


Himmerland Boligforenings forsikringer dækker ikke skader på dine private ting. Vi anbefaler derfor, at du har en indbo- og familieforsikring, så du og din familie er forsvarligt dækket.


Spar på dit el-forbrug

For de fleste afdelinger gælder, at det faktisk kan lade sig gøre at spare mellem 10 og 35 % af elforbruget. Klik "Spar el i jeres afdeling" og få gode råd om, hvordan du og din afdeling kan spare på strømmen.


Spar el i jeres afdeling


Boligbytte og fremleje

Som medlem af Himmerland Boligforening har du ret til at bytte din bolig med en anden, som også bor til leje.  


Mere om boligbytte og fremleje

 
Hvis du vil benytte dig af boligbytteordningen, kan du klikke "Ansøgning om tilladelse til boligbytte" for at udfylde et ansøgningsskema.


Ansøgning om tilladelse til boligbytte


Du har også mulighed for at fremleje din bolig, men før du gør det, skal du ansøge om tilladelse. Klik for at komme til ansøgningsskemaet.


Ansøgning om tilladelse til fremleje

Klub Himmerland - masser af fordele

Som beboer hos os er du og din husstand automatisk medlem af Klub Himmerland - ganske gratis. Klub Himmerland giver dig masser af fordele og rabatter, som du ikke umiddelbart kan finde andre steder.


Se alle de aktuelle klubtilbud


Antenneforening

I Himmerland Boligforenings område er der i øjeblikket tre antenneforeninger, der leverer signal. Hvis du har spørgsmål eller problemer, skal du altid henvende dig direkte til din antenneforening. Brug disse link for at finde kontaktinformation:


AN-TV / Aalborg-Nørresundby Antenneforening

Nørre Tranders Antenneforening (NTA)


GVD Antenneforening (Gug-Visse-Dall)


SMS-service

Himmerland Boligforenings SMS-service betyder, at du hurtigt og let kan holde dig opdateret om, hvad der sker og skal ske i din afdeling. Det gælder for eksempel ved akut opståede situationer som sprængning af rør, brandskade eller lukning for varme eller vand - men også mere dagligdags ting i forbindelse med renoveringer eller flyttesyn.


Som udgangspunkt er du automatisk tilmeldt - dog ikke hvis du har taletidsnummer, hemmeligt nummer eller erhvervsmobilnummer. Ønsker du af en eller anden grund ikke at være en del af vores SMS-service, kan du melde fra ved at sende en SMS med teksten AFMELD til 1919.


Er du ikke tilmeldt, kan du gøre det her - og du kan godt tilmelde flere numre på samme adresse:


Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK