Fælleshus i afdeling 61 - Odinsgade

Odinsgade
Odinsgade 105
9000 Aalborg

Max 48 personer.

Seminariebyen råder over en Multisal, som kan lånes gratis af beboerne i Seminariebyen, til korte, daglige aktiviteter. Multisalen kan lejes af beboerne i Seminariebyen til festlige lejligheder og andre private arrangementer. Beboere fra Golfparken, Liselund, Filstedvej og Charlottehøj kan også leje Multisalen, dog tidligst 6 måneder i forvejen og mod 50 % ekstra leje. Afbestilling i forbindelse med reservation af fælleshuse og gæsteboliger senere end 28 dage før, vil medføre, at den fulde leje skal betales. Ved leje af Multisalen er der adgang til køkken med udstyr og service, borde og stole, musikanlæg, serveringsborde samt toiletter. Leje perioden er kl. 12-12 (hverdag), weekend fra kl. 12 fredag til kl. 12 mandag.. Multisalen lejes ikke ud Nytårsaften eller ved Aalborg Karneval.

Priser for beboere:
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
kr. 300 kr. 300 kr. 300 kr. 300      

Kan lejes en hel weekend (fredag - søndag) for kr. 1.000,00


Dette fælleshus udlejes kun til beboere.Seminariebyen - loungen
Odinsgade 105
9000 Aalborg

Max 20 personer.

Seminariebyen råder over en Lounge der, uden beregning, kan lånes af beboeren i Seminariebyen til private arrangementer, gruppearbejde og lignende private aktiviteter. Loungen indeholder et lille køkken med udstyr, stole og borde, tv, musikanlæg samt toilet. Nøglen afhentes hos et af bestyrelsesmedlemmerne og afleveres ligeledes til et bestyrelsesmedlem. Loungen kan ikke lånes Nytårsaften eller i forbindelse med Aalborg Karneval. Priser: Uden beregning. Udlånes kun til beboere i Seminariebyen.

Priser for beboere:
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0 kr. 0


Dette fælleshus udlejes kun til beboere.Gæsteværelse
Odinsgade 105
9000 Aalborg


I forbindelse med Multisalen råder Seminariebyen over to gæsteværelser, der hver har plads til to gæster. 2 af gæsteværelserne har dobbeltseng og et har en trekvartseng. Alle værelser har dyner og puder samt sengelinned og lagner. Der er fælles bad og wc. Gæsteværelserne kan lejes af beboerne i Seminariebyen, Liselund, Filstedvej, Golfparken samt Charlottehøj. Beboerne i Liselund, Filstedvej, Golfparken samt Charlottehøj kan dog kun leje gæsteværelserne i forbindelse med samtidig leje af Multisal og tidligst 6 måneder i forvejen og der tilkommer 50 % i leje. Afbestilling i forbindelse med reservation af fælleshuse og gæsteboliger senere end 28 dage før, vil medføre, at den fulde leje skal betales. Ved leje af Multisalen er lejer automatisk indbefattet af gældende lejebetingelser.

Priser for beboere:
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
kr. 100 kr. 100 kr. 100 kr. 100 kr. 100 kr. 100 kr. 100


Dette gæsteværelse udlejes kun til beboere.

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK