Når du flytter ud af afdelingen Hellekisten

Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
3


Hvad enten du flytter fra Himmerland Boligforening eller fra en afdeling til en anden, vil der altid være tale om en fraflytning. Her finder du nyttig information, som du kan bruge, når du flytter.Husk at afmelde el

Da levering af el er en aftale mellem din el-leverandør og dig, skal du selv huske at melde flytning og aflæse måler. Og eventuelt vælge ny el-leverandør på det sted, du flytter til.


Vejledning om fraflytning

Klik "Vejledning om fraflytning" og læs om en række af de ting, du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med fraflytning.


Vejledning ved fraflytning


Tips når du skal flytte ud (og ind)

En flytning kan være både kompliceret og dyr - også dyrere end den behøver at være. Klik "Hent flyttetips" for at få nogle gode råd om, hvordan din flytning bliver så let som mulig.


Hent flyttetips


Regler for fra- og indflytning

Klik "BL's folder om fra- og indflytning" for at se en oversigt over de regler, der gælder i forbindelse med fra- og indflytning.


BL's folder om fra- og indflytning


Ikke længere studerende - hvad så?

Ungdomsboliger er for studerende - klart nok! Men hvad så når du er færdig med din uddannelse? Du skal selvfølgelig stadig bo hos Himmerland Boligforening, for med et væld af boliger i mange størrelser, har vi sikkert også en, der passer til dig.

Som beboer i en ungdomsbolig er du ikke automatisk medlem af Himmerland Boligforening, men sørg for at blive meldt ind, mens du studerer. Jo længere du har været skrevet op, desto bedre er dine chancer for at få ønskeboligen. 

Meld dig ind her


Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK