Jeg bor i Himmerland Afdeling 37

Her kan du læse meget mere om, hvordan det er at bo i Himmerland Boligforening - en af Jyllands største almene boligorganisationer med et væld af attraktive familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger.

Du kan finde information om, hvad du skal huske før du flytter ind, ting du kan have glæde af, mens du bor her og hjælp til, når du flytter ud.

 

Velkommen i en af Jyllands største almene boligorganisationer.

 

Før du flytter ind

Vi har samlet en række råd og vejledninger, som kan hjælpe dig, når du skal flytte ind i din nye bolig. Det er også her, du kan læse om lån til indskud, boligsikring og boligydelse.

Se mere info

Mens du bor her

Måske ønsker du at forbedre noget i din bolig eller måske opstår der en skade, som du skal have hjælp til at udbedre - det kan du læse mere om her.

Se mere info

Når du flytter ud
Hvad enten du flytter fra Himmerland Boligforening eller fra en afdeling til en anden, vil der altid være tale om en fraflytning. Her finder du nyttig information, som du kan bruge, når du flytter.

Se mere info

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK