Bestyrelsesmøde den 27. februar 2024

Afdeling:
Hellekisten
Referent:
Heidi Sørensen
Dato og kl.:
27. februar 2024 kl. 14:00
Sted:
Fælleshuset
Deltagere:
Henrik Schou, Varmemester Hanne Pless Schumann, Formand Rikke Rosengren, Næstformand Heidi Sørensen, Referent
1: Godkendelse af dagsorden

Godkendt.

2: Orientering fra bestyrelsen

a. Hvad er der sket siden sidste møde?

i. Himmerlands Boligforening har i samarbejde med Aalborg historiske museum, Nationalmuseet og Videnskabernes selskab afholdt et seminar med fokus på det private rum i det offentlige rum, formanden og referenten fra bestyrelsen i Hellekisten har deltaget i dette arrangement. Det har været et spændende og lærerigt emne, at få sparring og nye ideer fra.

ii. Årskalender er blevet færdiggjort og omdelt. Er du/I nytilflyttede til afdelingen og ikke har modtaget den, eller hvis du/I skulle have fået den smidt væk, og gerne vil have en, så kan dette klares ved at henvende jer på mail til et af bestyrelsesmedlemmerne og så vil vi få bestilt en til dig/jer.

iii. Årets fællestur, med Danagården og Runddyssen afd. 36, går i år til Ree Park. Dato for turen er lørdag d. 29/6-2024, med afgang fra Hellekisten ca. kl.7:45 og hjemkomst ca. kl. 19. Invitation og yderligere informationer, vil blive omdelt i postkasserne efter påske.

iv. Landsbyggefonden har i år åbnet op for mulighederne for at søge lån hjem til større renovationsprojekter i afdelingerne, bestyrelsen har i den anledning henvendt sig til vores inspektør Kim Werner, for at få ham til at søge nogle af disse midler, til renovation/udskiftning af tag. Kim har søgt tilbud hjem på hvad det vil koste og om det vil være realistisk at få midler hjem til det fra Landsbyggefonden.

Vi har desværre netop modtaget et negativt svar, fra både økonomiafdelingen og Kim Werner. Bestyrelsen har bedt Kim Werner og driftsafdelingen at se på andre løsningsmuligheder, pga. vores tag i afdelingen, er mere end klar til at blive skiftet.

3: Orientering fra varmemester/inspektør

a. Nicolai er pt. Fungerende varmemester i Runddyssen. I stedet for Nicolai og Daniel (som har fået arbejde i andet boligselskab) har vi i Hellekisten, Danagården, Luren og plejehjemmet fået 2 nye medarbejdere, som intet kendskab har til afdelingerne i forvejen, så der vil være nogle få tilvænningsudfordringer, som vi håber I vil have forståelse for.

De nye medarbejdere hedder:
Tobias, som afløser for Nicolai.
Nicholas, som er vores nye elev.

4: Næste møde

Næste møde er d. 26/3-24 kl. 14:00

5: Orientering vedr. aktiviteter

a. Der blev den 18/2-2024 afholdt fastelavn, bestyrelsen vil gerne sige stor tak til de fremmødte, for en hyggelig eftermiddag. Stort tillykke skal også lyde til Kattekongen blev Cemille og kattedronning blev Felix.

b. Kommende aktiviteter

i. Der afholdes banko d. 16/3-2024 kl.14:00.

1. tilmelding enten via begivenheder, opslag i facebookgruppen (Hellekisten bestyrelsen info), eller omdelt invitation.

ii. Påskefrokost d. 6/4-2024. Invitation og mere information senere.

6: Eventuelt
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK