Beboermøde den 10. september 2019

Afdeling:
Porthusgade
Referent:
Jessie Lybæk
Dato og kl.:
10. september 2019 kl. 15:31
Sted:
Fælleslokalet
Deltagere:
Afdelingens beboere
1: Godkendelse af forretningsorden for beboermødet

Erik Bossen fra organisationsbestyrelsen fremlagde forretningsordenen, som blev godkendt.

2: Valg af dirigent

Erik Bossen blev valgt som dirigent.

3: Valg af referent

Jessie Lybæk blev valgt som referent.

4: Afdelingsbestyrelsens årsberetning

Formand Bent Lyngsø aflagde årsberetning. Som de foregående år, har vi igen afholdt en god julefrokost samt sommerfest. Der er indkøbt nye borde og stole til fælleslokalet, som også har fået en flot istandsættelse.
I forhold til sidste års forslag angående knallert- og scooterparkering, har brandmyndighederne slået fast, at dette ikke er forsvarligt, da vores grund er alt for lille.
En varmekontrollant fra Himmerland vil undersøge, om vi evt. kan spare 10-20 % på varmeregnskabet.

5: Forelæggelse og godkendelse af budget for 2020

Jimmy fra økonomi fremlagde budget for 2020, som blev godkendt.

6: Indkomne forslag

Et flertal stemte for at hæve lejen af fælleslokalet med 100 kr., så fremover vil det koste 850 kr. for weekendleje (hele weekenden) samt 450 kr. for hverdage. En overnatning koster 50 kr. som hidtil, men køkkenet vil være aflåst, da der kun betales for at overnatte.
Man skal gøre ordentlig rent efter sig ved endt leje (vaske ALLE gulve, toilet og køkken vaskes med sæbevand, ovn/komfur/køleskab/kaffemaskiner tages GRUNDIGT samt borde og stole stilles på plads. Bliver dette ikke overholdt, vil der komme en regning på rengøring udefra.

7: Valg af 2 medlemmer til afdelingsbestyrelsen

Bent Lyngsø og Palle Jacobsen blev genvalgt til bestyrelsen.

8: Valg af suppleanter

Majbritt Berg blev genvalgt som suppleant.

9: Eventuelt

Da vores affaldscontainere bliver brugt af andre beboere i området, vil der blive undersøgt, om der skal etableres en lås på lågen i porten, som kun vi i afd. 33 skal have nøgle til. Dette bliver taget op til vores markvandring i november med driftsinspektøren.
Der er stadig problemer med gamle ”cykellig” i cykelkælderen, så jer der ved, at I har noget stående, må MEGET gerne få det fjernet.
I øjeblikket fungerer vores brandvej som en ”motorvej”, og det vil vi IKKE acceptere, så Aalborg Kommune bliver kontaktet af varmemesteren, så vi kan få rettet op på dette.

Dirigenten takkede for god ro og orden.

Søg dokumenter

Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2020 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK