Velkommen til afdeling 33 - Porthusgade

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 33 - Porthusgade. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 


De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Referat
03-10-2023 16:00
Bestyrelsesmøde den 3. oktober 2023
Hannah, Merete, Bent, Palle og Majbritt Det var ingen dagsorden, derfor er denne improviseret.
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Himmerland Boligforening har netop modtaget besked om, at den filantropiske forening Realdania bevilger 300.000 kr. til udvikling af et mødested i forbindelse med Sundheds- og Kvartershuset i det østlige Aalborg. Bevillingen er givet som en del af Realdanias indsats Steder vi mødes, som skal udvikle nye mødesteder for ældre og derigennem bidrage til at mindske ensomhed.

Læs mere
Der er nu noget helt særligt over at betragte ting, der er lykkedes. I denne tid kan det være det helt enkle, som at de påskeliljer, der blev plantet i slutningen af 2023, har vist sig at være sluppet mere end almindeligt levedygtigt igennem sne-, sjap- og regnfyldte vintermåneder og nu for alvor melder om forårets ankomst.

Læs mere
I bogen "Kongeord", som udkom ganske kort tid efter at Frederik X besteg tronen, siger vores nye regent, at den første del af hans kongeord, 'Forbundne', er udtryk for, at vi som mennesker holder sammen og har brug for hinanden. Og om anden del af valgsproget - 'Forpligtet' - siger kongen blandt andet, at den kan ses som en naturlig forlængelse af denne forbundenhed og handler om det indbyrdes ansvar:

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK