25 års jubilæumsfest på Oddesundvej

Skal der være fest, så lad der være fest. Det mundheld er vel meget dækkende, for den fest afdeling 24 laver for at fejre deres 25 års jubilæum.

 

Med en officiel ibrugtagningsdato som 15. august 1983, er det vel på tide at fejre afdelingen.

 

Hele lørdagen den 30. august 2008, er derfor sat i jubilæets tegn.

 

Dagen starter med afsløring af vandkunst og går ellers slag i slag med fælles morgenkaffe, hoppeborg, underholdning af tryllekunstner for at slutte af med voksenfest med levende musik af 4tunez.

Det skal være en jubilæumsfest, der vil blive husket.


Med de karakteristiske gule rækkehuse skiller afdelingen sig positivt ud fra naboafdelingerne i Sundparken i Aalborg Øst.

 

Det der i starten var udset til en samlet udstykning, da Himmerland i sin tid skaffede sig jorden fra Aalborg Kommune, blev i stedet til 6 adskilte afdelinger. Oddesundvej kom som den fjerde i rækken og blev påbegyndt i 1981.

 

Ikke blot farven gør afdeling 24 til noget særligt.
Med bl.a. løbende renovering af køkken/bad og udskiftninger af vinduer er afdelingen både indvendig og udvendig en afdeling, som er dejlig at bo i, et sted som opfylder beboernes ønskede standard.

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2021 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK