Beboermøde den 28. august 2023

Afdeling:
Oddesundvej
Referent:
Kim Overvad
Dato og kl.:
28. august 2023 kl. 19:00
Sted:
Fælleshuset
Deltagere:
Antal beboer: 31 Tina Ochsendorf fra organisationsbestyrelsen. (OB) John Svalgaard Økonomichef og Sven Buch Udviklingschef og Inspektør Morten Larsen. fra Himmerland Varmemesteren Ray, boligkonsulent Rikke Bestyrelsen: Charlotte, Kim, Elsebeth og Flemming og Per.
1: Godkendelse af vedlagte forretningsorden for beboermødet

Godkendt.

2: Valg af dirigent

Tina Ochsendorf.

3: Valg af referent

Kim Overvad.

4: Valg af stemmeudvalg

John Svalgaard fra Himmerland og VM.

5: Afdelingsbestyrelsens årsberetning

-Årsberetning: godkendt
Formandens beretning.:
-Så har vi endelig kunne åbne de 2 nye legepladser, og som allerede er godt besøgt.
-Med hensyn til sal og boligerne har vi fået Gitte fra Hvalpsundvej til og efterse og optælle og bestille rengøring hvis nødvendig, der er kommet ny kaffemaskine og nyt service i køkkenet.
-Vaskeriet er der kommet ekstra rengøring på. Og der er kommet en lille prisstigning på vask og tørring. tørretumblerne har fået et ekstra tjek, og de er klare til nye tørringer.
-Genbrugspladsen har fået ekstra containere da de hurtige var fyldte, men vi mangler hjælp til og få tømt skruerne. så har du lyst til og gi en hjælpende hånd så
kontakt Gitte nr 2.
-Der er kommet nogle flere p pladser på vejen, og da der er kommet en, der hvor vaskepladser er, ser vi og nød til og flytte den, ned til genbrugsskur nr 2.
Samt vaskepladsen vil være lukket om vinteren (1-11 til 1-3)
-Gårdmændene gennemfører havevandring flere gange om året, og man får 2 advarsler, derefter kommer der gartner på for egen regning.
-Alt form for affald, skal i molokkerne og ikke ved siden af, da der kan komme mus og rotter.
-Aktiviteter: sankt hans blev afholdt med aktivitet dog uden bål pga. tørke. ellers har der været rundbold og loppemarked på boldbanen, der har været fastelavn, med mange udklædte børn.
Og der vil komme flere aktivitet i løbet af året
-Igangværende af renovering\tilstandsvurdering der har været nogle folk fra et arkitektfirma og byggehere som har vist os ideer og forslag til indretningen.

Sker omkring os.
Mange aktiviteter oppe i aktivitetshuset (banko, foredrag, de garnglade, loppemarked, mandeklub, juleaften for enlige m.m.)

6: Forelæggelse og godkendelse af budget for 2024

af John Svalgaard fra Him.
Husleje: der kommer en husleje stigning på. 2.61 %.

Budget for 2024: Godkendt

7: Indkomne forslag

Det er et problem med manglende p pladsen på vejen, og vi arbejder på og finde flere muligheder til flere pladser til billige penge, da hvis vi skal renoveres på vejen kan det være spildte penge. så det bliver så billige så mulig for afdelingen, så har di en ide` til hvordan, skal man ikke tøve med og kontakte en fra bestyrelsen, eller skrive en seddel og smide den i postkassen ved fælleshuset.

8: Valg af 3 medlemmer til afdelingsbestyrelsen

På valg er: Charlotte Güler - modtager genvalg

Elsebeth Mellergaard - modtager genvalg

Per Nielsen - modtager genvalg

9: Valg af suppleanter

Valg af suppleanter:
-1: Helle M. Holm nr. 81. Tillykke
-2: Gitte Sørensen. Nr. 5. Tillykke

10: Eventuelt

-Rikke Engelbrecht som er vores Beborkonsulent, som opholder sig i aktivitetshuset på Sallingsundvej. Fortalte lidt om hvad hun laver til dagligdag, så som styrer alle aktiviteter i huset, og så tager hun sig meget af sociale situationer kan hun hjælpe med.

- Sven Buch som er udviklingschef, var der for og fortælle og svare på spørgsmål om den komne renovering. Der kom 3 spørgsmål som var Hvornår, genhusning og pris.
Hvornår: Det var lidt svær og svare på, da der er mange ting der spilder ind, men et bud var ca. 3-4 år måske mere…
Genhusning:Den kontrakt man har nu, har man også når man genhuses, dvs. man betaler den samme husleje som man altid har gjort, og den bolig man forlader, kan man komme tilbage til, hvis man ønsker det.
Pris. Det er svært og give en pris på huslejestigningen, da der er mange ting som kan komme i spil, da det kommer helt an på, hvor meget man beslutter sig for at der skal laves, lige nu er prisen ca. 700 kr. pr. M2 og efter renoveringen kan den måske komme på 850-950 kr. pr. M2
Indskud.: hvis man vælger og blive boende i afdelingen, skal man ikke betale nyt indskud. Vælger man derimod og flytte til en anden afdeling skal man betale ny indskud.
A-B ordning. Vi har B ordning nu, og det beløb beholder man også efter renoveringen, men hvis man på et bebormøde, stemmer om at man skal gå over til A ordning, vil beløbet gå til vejen selv til yderligere vedligeholdelse.
Nyt køkken og bad mv. Hvis man har investeret i nyt køkken eller bad, er det ikke besluttet hvad der skeer med det.

Tyveri. Hvis du oplever tyveri af dine ejendele, skal du selv anmelde det til politiet, samt vil man anbefale at man indrapporterer det til Gunhild Bjørn ved Himmerland på mail: gb@abhim.dk.

- Under møder blev der serveret kaffe, te og sodavand.
Og der blev udleveret en sandwich…

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2023 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK