Velkommen til afdeling 24 - Oddesundvej

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 24 - Oddesundvej. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 


De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Nyhed
08-02-2021 08:57
Udskiftning af målere

Igennem 2020 og frem til nu har vi udarbejdet projekt og udbud for udskiftning af vand-, energi- og radiatormålere i 2.901 lejemål fordelt på 29 afdelinger. Målere skal regelmæssigt udskiftes for at leve op til den målesikkerhed der forlanges.

Læs mere
Referat
11-01-2021 19:00
Bestyrelsesmøde den 11. januar 2021
Formand Thomas, Elsebeth, Kim. Ej mødt pga Corona: Vm Mads, Flemming, Kasper.
Læs mere
Dagsorden
30-07-2018 16:30
Bestyrelsesmøde den 30. juli 2018
Afdelingsbestyrelse og varmemester
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Aalborg har gennem det seneste årti udviklet sig til en af landets førende studiebyer. Det kan der siges rigtig mange positive ting om - lige fra de studerendes indflydelse på uddannelsesstedernes udvikling og opførelsen af et stort og godt udbud af ungdomsboliger til det liv, de studerende på så mange og forskelligartede måder tilfører kommunen. Det gælder både i detailhandlen, restaurationslivet og foreningerne - og de mange steder i erhvervslivet, hvor der er studiejobs.

Læs mere
Denne gang drejer det sig om nybyggeri i Fjellerad - nærmere betegnet otte almene boliger, der skal opføres i form af fire dobbelthuse. Disse huse kommer til at indgå i en større udstykning, der består af i alt 16 fritliggende ejerboliger, så igen hylder vi princippet om blandede boliger

Læs mere
Da Ejendomsmæglernes Fond og Himmerland Boligforening for et par år siden forenede kræfterne om gennemførelse af et omfattende renoverings- og nybyggeriprojekt i hjertet af Aalborg, var det ud fra en forhåbning om, at der ville være god interesse for kombinationen af ejer- og lejeboliger.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2021 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK