Bestyrelsesmøde den 7. maj 2024

Afdeling:
Sallingsundvej
Referent:
Heidi Rosengren Ochsendorf
Dato og kl.:
7. maj 2024 kl. 19:00
Sted:
Fælleshuset
Deltagere:
Heidi, Tina, Eva, Anita, Kim og Morten Andersen. Hanne som afgående bestyrelsesmedlem
1: Godkendelse af dagsorden og opfølgning af referat fra sidste møde

Referatet og dagsorden er godkendt.
Det kan desværre ikke lade sig gøre at lave Max på booking af værelser, men vi appelerer til at folk Max laver 7 bookinger i træk pr. Mdr.
Morten får tilbud på evt. flytning af lygtepæl i nederste niveau. Der er endnu ikke lavet tidsplan for nedlæggelse af trapper fra næssundvej.

2: Orientering fra og til varmemester

Der er blevet lavet vild med vilje op mod næssundvej og ned mod Tornhøjgård. Der har været problemer med lyset i vaskeriet, det skulle nu være ordnet. Der er kommet nye midler til alger og myrer, HUSK du kan låne sprøjte og hente midlerne til dette på kontoret, hvis man er plaget af alger eller myrer. Der er fuld gang i havesyn, det ser rigtigt fint ud, der er ikke mange, der har fået påsat folk til at få det lavet for beboerens regning. Morten Larsen er ved at hente tilbud på at få malet fælleshuset, samt oppudsning af krakelering af betonvægge ved parkeringspladsen.
Der er store problemer med vores robotplæneklipper, de kører ikke som de skal, der er ikke så pænt i afdelingen, som vi kunne ønske os, vi skal også tænke på at der er laves havesyn og det er ikke så godt et signal at sende til vores beboere. Der er lavet vintersyn på dem fra firmaet, fremover er det os selv der står for det.
Der bliver etableret 5 ekstra trailerknopper til parkering af trailere.

3: Meddelelser (konstituering)

Konstituering. Hanne træder ud af bestyrelsen og Anita træder ind i resten af Hannes valgperiode. Tina fortsætter som formand, Kim fortsætter som kasserer, Heidi fortsætter som sekretær og bliver næstformand, Eva og Anita bliver menige bestyrelsesmedlemmer. Eva er også gaveansvarlig

4: Aktiviteter 2024 (planlægning/forberedelser)

Der er bankospil den 21/5, dørene åbnes kl. 18. Spillet starter kl. 18.30, Vi spiller 16 spil. Der vil være kaffe og kage ad libitum til 10 kr. Dette kan købes i pausen. Der kan købes øl og vand som sædvanlig.
Husk vores sommertur til Djurs Sommerland er den 3/8. Der kommer sedler ud midt juni og sidste tilmelding vil være den 7/7-24.
Vi påtænker at afholde et loppemarked i og omkring fælleshuset, lørdag den 31/8 fra 10-14 med mulighed for at stille op fra kl. 9. Nærmere info følger.

5: Eventuelt

Næste møde tirsdag den 4/6.

6: Lukket del af mødet
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK