Velkommen til afdeling 3 - Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 3 - Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

 

De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Referat
23-06-2021 10:00
Bestyrelsesmøde den 23. juni 2021
Afdelingsbestyrelse og varmemester
Læs mere
Nyhed
23-04-2021 09:00
Orientering om Corona-situationen

Vi går lysere tider i møde – både i forhold til det spirende forår og den aktuelle coronasituation. Derfor vil vi fra Himmerlands
side lige give en status på, hvordan vi håndterer genåbningen.

Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Er der én ting, rigtigt mange har lært af coronaprøvelserne, er det at fællesskab og evnen til at stå sammen er særdeles vigtig. Formentlig vigtigere end nogensinde.

Læs mere
For få dage siden oplyste By- og Landskabsforvaltningen, at Aalborg Kommune det seneste år har fået 2.412 flere indbyggere. Det er over dobbelt så mange som forventet, hvilket får forvaltningens direktør Anders Fokdal til at understrege behovet for opførelsen af nye boliger de kommende år.

Læs mere
Himmerland Boligforening har fastsat 2021-huslejen for beboerne i de flere end 7.000 boliger, der indgår i organisationens afdelinger i og omkring Aalborg samt i Svenstrup, Skørping og Mariager.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2021 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK