Gå til Indhold

Aalborg Øst

Øst er Aalborgs største bydel med knap 20.000 indbyggere, og den har i de seneste år oplevet en stor vækst. Det østlige Aalborg ligger ca. 6 km fra Aalborg centrum.

En række store investeringer i området betyder, at Aalborg Øst er inde i en positiv udvikling, hvor et nyt supersygehus, renovering af boliger og et nyt bydelscentrum er flere af overskrifterne.

Hvor ligger Aalborg Øst?
På grund af dets store areal grænser Øst op imod Vejgaard, Aalborg SØ, Klarup og Gistrup. Der er gode forbindelser til motorvejsnetværket, både hvis man vil mod nord og syd. Dermed er Aalborg Øst også oplagt for folk, der ønsker at bo uden for centrum, tættere på naturen og stadig med masser af muligheder. Derudover er den offentlige transport til centrum nem, hvis man vil ind og shoppe eller nyde godt af Aalborgs mange caféer og restauranter.
Bolig i Aalborg Øst
Aalborg Øst er kendetegnet ved en enorm mangfoldighed i sammensætningen af boliger. Store dele af Aalborg Øst er villaveje, men områder som Sundparken og Kildeparken er en blanding af lejligheder, rækkehuse og gårdhuse. Derudover er der flere kollegier med lejligheder tæt på Aalborg Universitet.

Hos Himmerland Boligforening har vi 14 forskellige afdelinger med alle typer af boliger. Find oversigten her: 

SE BOLIGER

Sundheds- og Kvartershuset

Placeret på Fyrkildevej, og med nem adgang fra de øvrige dele af Aalborg Øst, ligger Sundheds- og Kvartershuset placeret. Det er på mange måder et godt symbol på den positive udvikling. Huset er skabt i et samarbejde mellem Himmerland Boligforening, Region Nordjylland og Aalborg Kommune. Her findes en blanding mellem lægetilbud, fitness, apotek og private virksomheder. En stærk drivkraft i en bydel i rivende udvikling.

For mere info kan du finde Sundheds- og Kvartershuset egen afdelingshjemmeside: 

SUNDHEDS- OG KVARTERSHUSET

Førerløse busser

Som et af de første steder i verden får Aalborg Øst en førerløs bus. Den kommer til at køre langs Astrupstien og skal hjælpe borgere, der ikke er lige så mobile som andre, hvilket både kan være børn og ældre. Det skal styrke området, forbedre infrastrukturen og binde de forskellige boligområder sammen. Projektet udarbejdes i samarbejde med Holo

Læs mere

Sport og fritid i Aalborg Øst

Den mest kendte klub i Aalborg Øst må utvivlsomt være AaB, som holder til på Hornevej 2. Med vores store engagement i bydelen støtter vi blandt andet også klubben som sponsorer. Derudover spiller storklubberne Aalborg Pirates og Aalborg Håndbold deres kampe i Gigantium, som ligeledes er placeret i Øst.

Fordelsklub med Himmerland
Husk, at vi har konkurrence om billetter til alle tre holds hjemmekampe. For at deltage skal du være medlem af Himmerland Boligforening, hvor du automatisk bliver medlem af Klub Himmerland og får adgang til alle rabatterne og andre fordele: 

BLIV MEDLEM
Butikker i Aalborg Øst

Skal du have den helt store shoppingoplevelse, skal du ind til centrum, men er du på udkig efter dagligvarer, så er Aalborg Øst ganske veludstyret med både REMA1000. MENY, føtex, Fakta og flere andre på vej.


Ledig bolig i Aalborg Øst
Vi har løbende ledige boliger i Aalborg Øst. Dem finder du her: 

LEDIGE BOLIGER
 
© abhim.dk
 
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger