Gå til Indhold

Nyhedsarkiv 2016


læs mere
 
Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej i det østlige Aalborg rummer allerede mange virksomheder - men der er plads til endnu et par stykker.

læs mere
Det store boligområde Kildeparken i det østlige Aalborg er på få år gået fra at være et udsat område til i dag at være så attraktivt, at private investorer nu investerer et trecifret millionbeløb i at bygge seks store punkthuse midt i området. Helhedsplanen for området, som blev udformet i 2012, danner nu skole for andre udsatte boligområder i Danmark.

læs mere
1. december 2016

Flyttedag for store træer

I forbindelse med den omfattende renovering af Himmerland Boligforenings afdeling på Ravnkildevej i det østlige Aalborg viste det sig, at en del store træer stod temmelig uhensigtsmæssigt. Umiddelbart var tanken, at man desværre nok var nødt til at fælde dem, men så galt kom det ikke til at gå.

læs mere
Himmerland Boligforenings repræsentantskab har netop vedtaget en bæredygtighedspolitik, hvori organisationen forpligter sig til at levere et tydeligt bidrag til den grønne omstilling af det danske samfund.

læs mere
Som en af de første boligorganisationer i landet indførte Himmerland Boligforening i foråret en ordning med eldelebiler til beboerne - i første omgang til afdelingerne i Sundparken i det østlige Aalborg. Det har været så stor en succes, at der nu arbejdes på at give mange flere beboere adgang til eldelebiler.

læs mere
3. november 2016

Markering af markant byggeri

2016 har været et skelsættende år for Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken i Aalborg. Først blev det omfattende renoveringsarbejde afsluttet. Så fulgte en nominering til RENOVER Prisen. Og for kort tid siden blev Magisterparken tildelt Aalborg Kommunes Arkitekturpris.

læs mere
Himmerland Boligforening er parat til at gøre en særlig indsats for de beboere, der risikerer at blive ramt af kontanthjælpsreformen.

læs mere
Onsdag 26. oktober 2016 holdt Himmerland Boligforening byggegilde - en sammensmeltning af første spadestik og rejsegilde - for den nye børnehave på Blåkildevej. Familie- og beskæftigelsesrådmand Mai-Britt Iversen og organisationsformand Ib Fruensgaard holdt tale om børnehaven og takkede håndværkerne for den gode indsats.

læs mere
Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) bruger Himmerland Boligforening som udgangspunkt for konference.

Gennem et videnspartnerskab med SBi, har eksperter inden for forskning, boligforvaltning, kommunal planlægning og energiforsyningen undersøgt, hvordan Himmerland har tænkt forskellige energitiltag ind i renoveringen

læs mere
For femte år i træk henter Himmerland Boligforening Aalborg Kommunes Arkitekturpris - denne gang endda for to byggerier. De præmierede byggerier er afdelingerne Magisterparken og Sallingsundvej, der de seneste år har gennemgået meget omfattende renoveringer.

læs mere
For et par måneder siden fik 18 afdelinger i Himmerland Boligforening huslejen sat
ned - og med virkning fra årsskiftet følger den samme positive udvikling i yderligere
syv afdelinger.

læs mere
Helt generelt er det altid dejligt med omtale af Himmerland Boligforening i medierne.

Ind imellem kan det dog gå en kende for hurtigt, sådan som tilfældet er for Nordjyske Stiftstidende (1. sektion, side 8) onsdag 21. september 2016. Heraf fremgår det, at der allerede skulle være indgået aftale om salg af grunden Hadsundvej 128 med henblik på etablering af dagligvarebutik på adressen. Så langt er vi imidlertid ikke endnu.

læs mere
I perioden 10.-17. september 2016 er der endnu en gang bæredygtighedsfestival i Aalborg - og Himmerland Boligforening er atter blandt de virksomheder, der bakker op om initiativet.

læs mere
2. september 2016

Hæder til Magisterparken

Ombygningen og renoveringen af Magisterparken var med blandt de seks nominerede, da RENOVER Prisen blev uddelt 1. september 2016.

læs mere
Der har været stor travlhed på det tredje af Himmerland Boligforenings byggefelter på havnefronten i Aalborg, siden der blev taget første spadestik for godt et år siden. Og nu står det der - det 11 etager høje byggeri på hjørnet ved krydset mellem Rendsburggade og Nyhavnsgade.

læs mere
Siden åbningen i 2012 har der været rift om lokalerne i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej i det østlige Aalborg.

læs mere
 
Beboerne i Svenstrup Boligforening har sagt ja til en helhedsplan, der betyder gennemgribende renovering af flertallet af de nuværende parcelhuse og opførelse af 25 nye.

læs mere
 
For en måned siden vandt Himmerland Boligforenings afdelinger på Sallingsundvej og Tambosundvej i det østlige Aalborg den svenske Architecture of Necessity-pris - og nu er de samme afdelinger blevet nomineret til Projektprisen 2016.

læs mere
 
På repræsentantskabsmødet torsdag 16. juni 2016 var der valg til fire pladser i organisationsbestyrelsen.

læs mere
Ombygningen og renoveringen af Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken
i Aalborg er netop blevet nomineret til RENOVER Prisen.

læs mere
Mandag tog Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen første spadestik til Himmerland Boligforenings omfattende renovering af yderligere omkring 250 boliger i det østlige Aalborg - denne gang afdelingen på Ravnkildevej.

læs mere
Af DR-dokumentarserien "En syg forskel" om den stigende ulighed i det danske sundhedssystem fremgår det, at borgere i Aalborg Øst går 56 procent mere til egen læge og lever 13 år kortere end borgere i Hasseris. Men heldigvis er et stigende antal beboere i det østlige Aalborg bevidste om dette misforhold - og de gør noget konkret for at rette op på det.

læs mere
Himmerland Boligforening iværksatte i slutningen af 2015 en indsats, der skal
optimere organisationens drift betydeligt - og nu får beboerne i 18 afdelinger
kontant udbytte af initiativet.

læs mere
Himmerland Boligforenings afdelinger på Sallingsundvej og Tambosundvej i det østlige Aalborg er netop blevet tildelt den svenske Architecture of Necessity-pris.

læs mere
Sådan lyder et par af de nyeste tilbud fra Club Nord.

læs mere
Sidste arbejdsdag i april kunne vi holde rejsegilde på vores foreløbig tredje ungdomsboligbyggeri på havnefronten i Aalborg - det hus, der bærer navnet Nyhavn.

læs mere
Himmerland Boligforenings omfattende renovering af afdelingen Magisterparken på toppen af Sohngårdsholmsvej i Aalborg, der blandt andet har medført en fuldstændig transformation af højhuset, er nu ganske tæt på at være i mål.

læs mere
Himmerland Boligforening har de seneste år gennemført meget omfattende renovering af en række afdelinger i det østlige Aalborg - og nu kommer turen til vestbyen.

I første omgang er der tale om knap 150 boliger på adresserne Kastetvej, Otte Ruds Gade og C.V. Jessens Gade - og senere i forløbet følger yderligere godt 300 boliger i Steen Billes Gade, på Engtoftevej og på Vestre Fjordvej. Under ét er byggerierne kendt som Søheltekvarteret.

læs mere
6. april 2016

Valg af el-leverandør

Pr. 1. april 2016 skal du selv vælge el-leverandør.
Hvis du som ny beboer ikke vælger en leverandør, vil der ikke være el i din lejlighed,
når du flytter ind.

Så som ny beboer - husk at vælge el-leverandør, inden du flytter ind.

Tidligere havde man et forsyningspligtselskab, der leverede strøm til alle, der ikke havde foretaget et aktivt valg af el-leverandør. Den pligt er pr. 1. april 2016 ophørt. Se el-leverandører på http://elpris.dk/

Efter længere tids tilløb kunne Himmerland Boligforening fredag 1. april 2016 endelig invitere til fernisering af "Vertical Water" i skyloungen på 15. etage af byggeriet Larsen Waterfront på havnefronten i Aalborg.

læs mere
For nylig kunne man i en undersøgelse fra konsulentvirksomheden McKinsey læse, at det bliver stadig mere udbredt, at det er vigtigere at have rådighed over en bil end at eje den - og at hver 10. nye bil i 2030 vil være en delebil. 

Helt i tråd med dette har Himmerland Boligforening som en af de første boligorganisationer i landet besluttet at indføre en ordning med delebiler til beboerne - nærmere betegnet eldelebiler.

læs mere
Ombygningen og renoveringen af Himmerland Boligforenings afdelinger på Sallingsundvej/Tambosundvej i det østlige Aalborg samt Magisterparken er blevet indstillet til RENOVER Prisen.

læs mere
Torsdag den 31. marts 2016 var Himmerland Boligforening og Fokus Folkeoplysning vært ved en konference om levedygtige socialøkonomiske virksomheder i Aalborg Øst.

Konferencen er en del af et projekt om videreudvikling af socialøkonomisk virksomhed, og er støttet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering under Beskæftigelsesministeriet.

læs mere
Man kan ikke sige andet, end at Himmerland Boligforening kommer vidt omkring i verden:  Seneste udenlandske omtale er af vores gode samarbejdspartnere fra C.F. Møller registreret på ArchDaily.

læs mere
Projektsamarbejdet Cool East, der har Himmerland Boligforening som en af støtterne, arrangerer i slutningen af april to store koncerter i Gigantium.

læs mere
Som et led i Aalborg Architecture Festival ALAFx, der blev skudt i gang torsdag 10. marts 2016, var Himmerland Boligforening medarrangør af et debatmøde under overskriften "Fucking Fælles".
Debatmødet, der fandt sted på Utzon Center, trak fulde huse og gav anledning til livlig meningsudveksling.

læs mere
Fredag 11. marts 2016 indbyder Forældreakademiet Aalborg Øst til åbent hus, hvor der vil være rig lejlighed til at få et godt indblik i akademiets aktiviteter i løbet af foråret.

læs mere
Hvert år holder Himmerland Boligforening temaweekend, hvor bestyrelsesmedlemmer og ansatte, både ejendomsfunktionærer og administration mødes og diskuterer på tværs af afdelingerne om relevante emner.

I år, den 5.-6. marts 2016, var emnerne bl.a. samskabelse og bæredygtighed.

læs mere
Himmerland Boligforening og Fokus Folkeoplysning arrangerer torsdag 31. marts 2016 en konference under overskriften "Socialøkonomisk Jobskabelse 9220". Konferencen, der finder sted i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej, skal først og fremmest medvirke til at kickstarte udvikling af forretningsidéer til levedygtige socialøkonomiske virksomheder i det østlige Aalborg.

læs mere
50 % lavere energiforbrug efter renovering, 30 % mindre ressourceforbrug ved renovering og 20 % øget produktivitet i renoveringsprocessen. Det er de ambitiøse mål for partnerskabet REBUS, som Himmerland Boligforening indgår i.

læs mere
 
15. februar 2016

Det begynder med afklaring

Vores direktør Ole Nielsen blander sig fra tid til anden om aktuelle emner i debatten.

Denne gang er det ang. flygtninge og deres integrering og hvordan de kommer ind på arbejdsmarkedet, set fra en boligorganisations perspektiv.


læs mere
Himmerland Boligforening og Fokus Folkeoplysning inviterer til konference om Socialøkonomisk Jobskabelse 9220 - levedygtige socialøkonomiske virksomheder i Aalborg Øst.

læs mere
Club Nord vil forkæle sine medlemmer, og derfor har vi sat en konkurrence i gang hvor du har mulighed for, at vinde to billetter til The Greatest Love of All - Whitney Houston Show onsdag den 2. marts 2016 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

læs mere
8. februar 2016

Det gode boligliv

For nylig udkom bogen "Det gode boligliv" skrevet af Hans Engell. Den tegner i ord og billeder et aktuelt portræt af livet i en række almene boligområder, ligesom nøglepersoner i interviews sætter fokus på værdierne og udfordringerne for de almene boliger i Danmark.

læs mere
Vinteren er ved at gå på hæld, og vi har igen flere billetter til udtrækning fra de forskellige klubber, vi er sponsor for.

Himmerland Boligforening har billetter til hjemmekampene fra Aalborg Pirates, Aalborg Håndbold samt AaB´s superligakampe, som udloddes mellem vores beboere blandt de tilmeldte til de enkelte kampe.

læs mere
Hovedsponsor Cool East i Aalborg Pirates bakker op om Kaffé Fair og tildeler spillertrøjer og ishockeybilletter til medarbejdere torsdag den 28. januar 2016 kl. 15-17 hos Kaffé Fair i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej 7 i Aalborg Øst.

læs mere
Hos Himmerland Boligforening foretrækker vi, at vores leverandører har elever og praktikanter.
Derfor besluttede vi selv at gå forrest og sætte et godt eksempel.

Himmerland satte sig det mål i 2014 om, at 10 % af de ansatte ejendomsfunktionærer skulle
være lærlinge, og det mål er nu nået.

læs mere
Himmerland Boligforening gennemførte i november 2015 en spørgeskemaundersøgelse blandt alle beboere i familieboligerne  for at få bedre kendskab til deres vurdering af den daglige drift i boligområderne. Vi takker for de mange besvarelser - og giver i denne information et indblik i nogle af de mange informationer, som undersøgelsen har forsynet os med.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger