Tre afdelinger indstillet til pris

retur
Ombygningen og renoveringen af Himmerland Boligforenings afdelinger på Sallingsundvej/Tambosundvej i det østlige Aalborg samt Magisterparken er blevet indstillet til RENOVER Prisen.

RENOVER Prisen skal give renovering den synlighed og status, som renovering fortjener - og prisen skal inspirere til endnu bedre renovering af byggeri i Danmark. Prisen er indstiftet af Readania og Grundejernes Investeringsfond. Der uddeles én samlet pris for landets bedste renovering og vinderprojektet modtager foruden titlen 100.000 kr. til en fest for alle parter, som har været involveret i projektets realisering.

Læs mere om Himmerland på verdens mest besøgte arkitekturwebsite her.

I indstillingen af Sallingsundvej og Tambosundvej hedder det, at renoveringen har "omdannet bydelen til en imødekommende og bæredygtig bebyggelse med forbedrede udearealer. Der er skabt nye boligformer ved at lægge lejligheder sammen på en ny måde, og det har medført et andet liv i området." Og om Magisterparken hedder det, at der er tale om "en opgradering og omstrukturering af en typisk almennyttig boligbebyggelse udført som 'montagebyggeri', med energirenovering, forbedret indeklima, nye boligtyper, tilgængelighed og fællesarealer."

Find de nominerede afdelinger og stem på dem her. 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter

Se boliger