Himmerland Boligforening i Børsen og Jyllandsposten

retur
Det er ikke ofte at en almen boligforening kommer i landsdækkende medier, især ikke hvis det ikke drejer sig om problemer.

I den forgangne uge deltog Himmerland Boligforening i verdens største ejendomsmesse MIPIM sammen med Aalborg Kommune, i søgen efter investorer og udviklere til byens store byggeprojekter, herunder Himmerland Boligforenings planer i Kildeparken.

Blandt andet skrev Jyllandsposten den 17. marts 2015:

"Vi er med for første gang som en del af en satsning fra Aalborg Kommunes side, der gerne vil promovere området over for eventuelle investorer. Atmosfæren hernede er meget afslappet, og man møder mange potentielle investorer, som er samlet på et sted. Det kan gøre en forskel for os at blive hørt og set hernede", Ole Nielsen, direktør i Himmerland Boligforening.

Læs hele artiklen her.

I Børsen den 12. marts 2015 skrev de blandt andet:

"Vi vil fortætte området, og vi har en tro på, at det vil lykkes os at få ejerboliger ind i området. Og det er en begrundet tro. Området ligger omkring 1500 meter fra det nye supersygehus. Det ligger 1500 meter fra universitetet og ikke mindst 1500 meter fra den nye letbane. Området gennemgår en fuldstændig ændring.", siger Ole Nielsen

Læs hele artiklen her.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter

Se boliger