Gå til Indhold

Vores boligtyper

Himmerland Boligforenings boliger er opdelt i hovedkategorierne familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger.


Derudover har vi i begrænset omfang en række erhvervslejemål.

Hos os finder du både familieboliger, ungdomsboliger, seniorboliger og erhvervslejemål.Familieboliger

Siden etableringen i 1944 har Himmerland Boligforening opført i tusindvis af tidssvarende lejeboliger i og omkring Aalborg. Vi bygger fortsat nyt - og moderniserer løbende eksisterende boliger, så vi til stadighed kan tilbyde attraktive lejeboliger til alle.

Du kan benytte vores avancerede søgeværktøj til at finde en ledig familiebolig hos os - klik på "Familiebolig". Du kan læse om boliger på vej. Og du kan se, hvordan du bliver medlem og bliver skrevet op til en bolig.


Familiebolig


Ungdomsboliger

Himmerland Boligforening spiller en afgørende rolle, når det handler om at sikre Aalborg et stort udbud af attraktive ungdomsboliger. Sådan har det været i mange år - og sådan bliver det ved med at være.

Med vores avancerede søgeværktøj kan du finde frem til den rette ungdomsbolig - blandt andet i et af vores mange byggerier, der de seneste år har tilført byen næsten 1.500 nye ungdomsboliger.

Alle vores ungdomsboliger bliver udlejet igennem AKU-Aalborg, der varetager samarbejdet mellem Aalborg Kommune, de almene boligorganisationer, selvejende ungdomsboliginstitutioner og støttede private ungdomsboliginstitutioner om fælles anvisning af ungdomsboliger. Men det er her hos os, du finder den bedste beskrivelse af dem, så klik på "Ungdomsbolig".

UngdomsboligHensigten med den centrale anvisning Studiebolig Aalborg er først og fremmest, at boligsøgende unge gratis kan få et overblik over og søge alle ungdomsboliger i hele kommunen på ét sted.
Studiebolig Aalborg
Seniorboliger

Hovedkategorien seniorboliger dækker over tre former for boliger:

  • Seniorboliger, der er ordinære boliger med en indretning og en placering med særligt hensyn til seniorer,
  • Ældreboliger, der er for den der har behov for en bolig med gode adgangsforhold og en indretning velegnet for gangbesværede,
  • Plejeboliger, der er for den der ikke længere kan klare sig i den hidtidige bolig og har et omfattende behov for pleje, samvær og aktiviteter.

Klik på den boligtype, der har din særlige interesse:

Ældrebolig


Plejebolig

SeniorboligMens seniorboliger - altså ordinære boliger med en indretning og en placering, der tager særligt hensyn til seniorer - skal ansøges direkte hos Himmerland Boligforening, er det Aalborg Kommune, der anviser ældreboliger og plejeboliger beliggende i Himmerland Boligforenings byggerier.


Anvisning af ældre- og plejebolig

Erhvervslejemål

I forbindelse med en del af Himmerland Boligforenings afdelinger er der lejemål, der er udlagt til erhvervsformål. Disse lejemål er yderst attraktive og derfor som oftest udlejede. Det hænder dog, at et af dem bliver ledigt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 31 52 00 for at høre nærmere. Eller følg med på denne side, om der aktuelt er ledige erhvervslejemål hos os.


Se ledige erhvervslejemål


 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger