Gå til Indhold

Stor fremtid venter

1994retur
Selvom Andelsboligforeningen Himmerland i Aalborg ikke har været tilfreds med samarbejdet i den aalborgensiske boligbevægelse, fordi det ikke har været intens nok, har man de bedste forhåbninger for fremtiden - i forbindelse med et kommende nyt samarbejde.

Sådan udtrykte formanden for Himmerland, Niels Møller Sørensen, sig da den store andelsboligforening i går fejrede 50 års jubilæum. Men omkring 300 deltagere i Papegøjehaven i Aalborg. De mange fremmødte var hovedsagelig forretningsforbindelser, håndværkere og leverandører. Samt repræsentanter fra Aalborg Kommune.

En stor fremtid er i vente fra boligforeningen, efter men gennem de mange år har bygget bredt over hele byen. Der er flyttet nderkander, men med hensyn til byggeri i periferien, er mætningsgrænsen nået, mener formanden, der kan glæde sig over, at Himmerland med sine 8.000-10.000 beboere har et mere udviklet demokrati, end i de almindelige boligforeninger.

Foreningens næsten 5.000 lejligheder gør Himmerland til Jyllands næststørste boligforening. Alle er på lejebasis, men man er medejer via sit indskud. Men man kan ikke handle med sin bolig, som man f.eks. kan i de private andelsboligforeninger.

Aalborg Stiftstidende, 30. marts 1994
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger