Gå til Indhold

Magisterparkens beton smuldrer

2010retur
"I samme tempo som Landsbyggefonden drænes, løsner betonen sig i 35 meters højde i Magisterparken i Aalborg." Sådan skrev Fagbladet Boligen i nr. 11/2010 - og videre hed det:

"Løse betonklodser større end selv de drabeligste istapper truer fra 12. etage med at falde ned i hovedet på folk. Det er realiteten i Magisterparken i Aalborg. Problemet kan kun løses ved hjælp af en omfattende renovering. Men det er der lange udsigter til. Som sagerne står for nuværende, er midlerne i Landsbyggefonden bundet frem til 2013. Først derefter kan renovering af Magisterparkens 319 lejemål komme på tale."

Fagbladet citerer direktør Ole Nielsen: "Vi plejer at sige, at vi burde pakke huset ind. Det kan tydeligvis ikke holde til at stå ude om natten."

Ifølge artiklen kan en midlertidig løsning i en ikke voldsomt fjern fremtid blive at sætte et net op, som kan beskytte mod nedfaldende beton. Til det sagde Ole Nielsen, at "det vil være en helt vanvittig falliterklæring":

"Så kan vi sige, 'her er vores hus - I er velkomne til at flytte ind i det her smuldrende hus, I skal bare lige passe på, at I ikke får noget i hovedet.' Det bliver et monument over vores manglende evne til at løse problemet - der vil vi meget nødig ende."

Der skete så heller ikke - men det er en anden historie.
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger