Gå til Indhold

Krisen er slut

2011retur
De seneste år har man ofte kunnet møde Himmerland Boligforening i bybilledet - ikke alene i kraft af vores byggerier, men også når vi annoncerer på bybusser, taxa og byggepladser. I 2011 benyttede vi et meget stort banner på gavlen af en af vores afdelinger for at sende et klart budskab til én enkelt modtager, nemlig Aalborgs daværende borgmester Henning G. Jensen. Han kunne fra sit kontor se direkte over på banneret med teksten "Krisen er slut" - og han var da heller ikke sen til at forstå meningen.

Det beskrev Fagbladet Boligen i en artikel i nr. 2/2011 - og fortalte, at borgmesteren sammen med byrådet havde givet tilsagn om nybyggeri til en hel stribe boligorganisationer: Frem til 2014 skulle der skaffes 3.100 almene boliger, heraf alene 2.361 ungdomsboliger.

Om den overordnede plan med opførelsen af blandt andet de mange ungdomsboliger skrev fagbladet:

"Henning G. Jensen vil gøre Aalborg til Danmarks bedste studieby. Det kan den blive ved at sikre en høj gennemførelsesprocent på uddannelserne. Her indgår boligforhold, kulturtilbud, kollektiv børnepasning, fritidsbeskæftigelse alle som parametre. Borgmesteren ser de nye ungdomsboliger som en del af omdannelsen af Aalborg fra industriby til vidensby og glæder sig til, hvad det siden kan kaste af sig: "Når vi uddanner over halvdelen af landets civilingeniører i en kommune, der har 3½ procent af landets befolkning, kan vi ikke regne med at beskæftige dem alle. Men nogle af dem bliver, fordi det er en dejlig by, og måske fordi kæresten er herfra. De havde måske aldrig sat deres ben her, hvis de ikke havde fået det her tilbud."

Og direktør Ole Nielsen sagde i artiklen:

"Jeg ved ikke, hvad de tænker i Aarhus. Men jeg ville nok tænke mit, hvis jeg så, at der skal bygges op mod 2.400 ungdomsboliger i Aalborg."

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger