Gå til Indhold

Himmerland runder det halve århundrede

1994retur
Da Himmerland Boligforening i marts 1994 rundede det halve århundrede, skrev Fagbladet Boligen:

"Nordjyllands største boligforening og den næststørste i hele Jylland med 4800 boliger, Andelsboligforeningen Himmerland, fylder den 29. marts 50 år. 

Himmerlands historie afspejler Aalborgs udvikling ud over den gamle kommunegrænse. I starten opførtes etageboliger, men udviklingen medførte, at det tæt/lave vandt kraftigt indpas, og i 70'erne blev foreningens største afdeling, Kildeparken i Nørre Tranders, opført som et lavt byggeri. Himmerland administrerede i en snes år også andre af Aalborgs boligmeninger, men siden 1980 har man formaliseret dette samarbejde i I/S Boligkontoret. 

Himmerlands nuværende formand er Niels Møller Sørensen, mens forretningsfører Bent Flyvholm leder Boligkontoret. De vil tage imod, når der i restaurant Papegøjehaven i Aalborghallen holdes reception på jubilæumsdagen fra kl. 11 til 14. Ud over receptionen markerer foreningen sit jubilæum med et festskrift, der sendes til samtlige beboere, som desuden har fået hver et kronebeløb til at holde en lokal jubilæumsfest i deres afdelinger."

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger