Gå til Indhold

Fiskehuse i træ på vej i Fjordparken

1999retur
- Det er et fantastisk projekt! Bent Flyvholm og Henning Agerbak, henholdsvis forretningsfører og formanden for Andelsboligforeningen Himmerland, kan næsten ikke vente til byggestarten på det kommende forsøgsbyggeri ved Marina Fjordparken i Aalborgs Vestby.

- Byggeriet på Fjordholmen er den seneste tredjedel af et landsdækkende forsøg, som skal bane vejen for træhuse som boligbyggeri i flere etager. Vi har fået en ekstra kvote på 50 almene boliger for at kunne gennemføre vores del af forsøgsbyggeri, fortæller Bent Flyvholm og Henning Agerbak.

Andelsboligforening Himmerland kommende boliger opføres med fronten lige ud til lystbådehavnen, så der inde fra lejlighederne bliver udkig til både havnelivet og Limfjorden samt ikke mindst ud mod Egholm, som bryder vandfladen mod nord.

(.)

Boligforeningens kommende byggeri i træ vil være nyskabende i Nordjylland. Men man skal faktisk blot se på husene hos vores nordiske naboer på den anden side af Skagerrak og Kattegat for at møde en lang ubrudt tradition for at bygge og bo i træ - også i flere etager.

Aalborg Stiftstidende, 28. november 1999
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger