Gå til Indhold

Nu er her masser af børn

Da Henny Netteberg og hendes mand Mark i 1979 flyttede ind i den endnu ikke færdige afdeling på Tambosundvej, var der for hendes vedkommende faktisk tale om tilbagevenden til Himmerland Boligforening. 

Hun boede nemlig som barn på Henning Smiths Vej og hendes far sørgede for, at hun i en alder af 16-17 år blev meldt ind i boligforeningen. Efter en periode i en lejet kælderlejlighed i et hus i Kærby faldt parrets valg på Tambosundvej - også selvom Mark mente, at der ville han ikke blive boende i ret lang tid. Men det gjorde han; faktisk helt frem til sin død i 2002. 


Henny, der dengang betalte den pænt store sum af 7.700 kr. i depositum, mindes et område, der så helt anderledes ud i 1979. Blokkene var omgivet af marker og det resulterede blandt andet i, at Henny og Mark fik indflyttere i form af tre små markmus under køkkenvasken.

Hennys lejlighed blev renoveret for tre-fire år siden. Mens renoveringen stod på, var hun genhuset på Næssundvej i en lejlighed i to etager. Det var hun ikke vild med, for med stue og køkken på hver sin etage var det besværligt at spise og se tv samtidig, hvilket Henny holder meget af at gøre. Nu er hun tilbage på Tambosundvej og glæder sig over både boligen og at kvarteret har ændret sig, siden det blev renoveret. "Nu er her masser af børn og de sætter deres præg på kvarteret", siger Henny, der nyder et område med mere liv. 


Henny sidder i afdelingsbestyrelsen. Det begyndte med, at hun blev opfordret til at blive medlem af aktivitetsudvalget i forbindelse med afdelingens 25 år jubilæum. "Dengang var vi fire, der havde været med fra starten." Derfra tog det ene det andet. 

Foruden arbejdet med bestyrelsen er Henny flittig deltager i arrangementer i afdelingen, ligesom hun bruger tid på håndarbejde og læser mange bøger, hvilket sætter sit tydelige præg på lejligheden. For tre-fire år siden mødte hun Basse, som også bor i det østlige Aalborg. De tilbringer mange gode stunder sammen og Henny nyder deres ture ind til midtbyen hver tirsdag og fredag. 

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger