Gå til Indhold

Det er simpelthen så lækkert

Jytte Henriksen er, hvad man med rette kan kalde en af Himmerland Boligforenings trofaste beboere. Det hele begyndte på Blåkildevej, hvorefter turen i 1980 gik til Filstedvej og 11 år senere til Liselund. Her byggede hun og hendes familie huset om, så det passede til netop dem. Derefter fulgte en kort afstikker til Golfparken - og siden 2014 har Jytte været tilbage i Liselund.Jytte er med egne ord meget, meget glad for at bo i Liselund og refererer gerne til tegneserien "Livets gang i Lidenlund", når hun taler om tilværelsen i kvarteret. 

Liselund ligger godt: "Vi er jo tæt på alt, her er lyst og dejligt og så står man ikke med det hele selv". Hun fortæller, at der er stille og roligt i Liselund - og så er der et skønt indeklima i huset: "Det er simpelthen så lækkert"

Jytte sætter stor pris på sammenholdet, som hun er en aktiv del af - hun har blandt andet været med til at etablere afdelingens fritidsudvalg.

I forbindelse med renoveringen af Liselund fik Jytte fingrene i en kasse med fotografier af livet i afdelingerne Liselund og Filstedvej i 1980'erne. Dengang var de én og samme afdeling. 

Billederne, der gennem flere år havde prydet en af væggene i vaskehuset i Liselund, viser blandt andet loppemarked i regnvejr, tidligere formænd, sommer-, juletræs- og fastelavnsfester, ture til Fårup Sommerland, sækkeløb, fodboldkampe - og Jytte på Filstedvej, mens lejligheden fik ny overdækket altan. 

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger