Gå til Indhold

Beboernes historier

Dan og David Moalem er brødre. De er begge vokset op i det østlige Aalborg. Og de tænker med glæde tilbage på deres år i Himmerland Boligforening.

læs mere
Da Henny Netteberg og hendes mand Mark i 1979 flyttede ind i den endnu ikke færdige afdeling på Tambosundvej, var der for hendes vedkommende faktisk tale om tilbagevenden til Himmerland Boligforening.

læs mere
Jytte Karlson kan vist kun betegnes som en trofast beboer i Himmerland Boligforening - og i afdelingen i Otte Ruds Gade.

læs mere
Siden februar 2013 har Evelyn Neumann og hendes mand Jørgen boet i Mølleriet. De var nogle af de allerførste beboere i den nybyggede afdeling, da de solgte huset i Vestbjerg.

læs mere
Da Simon Espersen i 2012 flyttede fra Sønderjylland til Ramblaen på Niels Bohrs Vej nær Aalborg Universitet, var det hele helt nyt.

læs mere
Jytte Henriksen er, hvad man med rette kan kalde en af Himmerland Boligforenings trofaste beboere. Det hele begyndte på Blåkildevej, hvorefter turen i 1980 gik til Filstedvej og 11 år senere til Liselund.

læs mere
For Hanne Gjesing Laursen og hendes mand Erik skulle Aalborg egentligt kun være et stop på vejen. Og de har ingen planer om at flytte væk - overhovedet.

læs mere
Ægteparret Louis og Kirsten Nielsen har ligesom Christa Bertelsen boet i Magisterparken 37 fra den dag i efteråret 1963, hvor byggeriet stod klart.

læs mere
Allerede da Agnete Funder Nielsen i 2005 var ved at flytte ind i sin lejlighed på Kastetvej, så der ud til at kunne gå skår i glæden over den nye bolig. Underboen klagede nemlig over larmen fra indflytningen.

læs mere
Da Mette Vegeberg i 2014 flyttede fra Golfparken til Liselund, havde hun et stort ønske om at bo i et hus med have. Sådan blev det - og Mette er meget glad for sit hus.

læs mere
Hanne Haugaard Broe og hendes mand Søren har efterhånden boet i Himmerland Boligforening i 35 år. Den aktuelle adresse er Tambosundvej, hvor parret har boet siden oktober 2017.

læs mere
Lises far var formand, og han synes, at afdelingen skulle have et pigenavn. "- og så blev det Liselund. Det var jeg rigtig stolt af", fortæller Lise.

læs mere
Hans Madsen, hvis møde med Himmerland Boligforening tog sin begyndelse i 1989, skriver om foreløbigt tre årtier i boligforeningen.

læs mere
Kai Stig Sørensen og hans kone Hanne har boet på Fredrik Bajers Vej siden 1980. 
Næsten fire årtier i samme afdeling er selvfølgelig ikke forløbet uden udfordringer.

læs mere
Da Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken stod foran en meget omfattende renovering, besluttede Elin Torp Jensen, at hun ville flytte fra de lave blokke for at blive genhuset i en lejlighed i højhuset.

læs mere
Hos Dorte Colding har der stået Himmerland Boligforening på det meste af livet. Hun har været medlem i 51 år - helt fra dengang hendes far var inspektør i boligforeningen.

læs mere
Hanne Stenbakken har siden 2002 sammen med sin mand Jørgen boet i afdelingen i Østre Kanalgade. Og i al den tid har hun været glad for fællesskabet, der hvor hun bor.

læs mere
Gudrun Simonsen har boet næsten halvdelen af sit liv i den samme lejlighed: "Her er sket mange sjove ting og jeg har aldrig haft lyst til at flytte herfra".

læs mere
Da Miles skulle se sin nye toppen af Larsen Waterfront, var han meget spændt på, hvad der mon ventede ham.

læs mere
Ud over at give luft, plads og liv midt i området bliver den store plæne nemlig flittigt benyttet til boldspil, fortæller Kim Haubro fra Golfparken.

læs mere
Hans Jørgen har været glad beboer i Golfparken siden 1966. Han ser det som en klar opgradering, at alle blokkene i to etager i 2007-08 fik egen have eller altan.

læs mere
For Leo Andersen har der stået Himmerland Boligforening på det meste af boliglivet. 
Det begyndte, da familien og han flyttede ind på Fyrkildevej.

læs mere
Som så mange andre aktive ældre hygger Kirsten og Ole sig med at være ude, men glæden er mindst lige så stor, når de kommer hjem.

læs mere
Veronica og Søren bor i Pontoppidanstræde, det er de glade for. 
Men de tænker også med glæde tilbage på, da de flyttede fra et andet boligselskab til afdelingen på Ravnkildevej.

læs mere
Palle Brøndum boede i nærheden, da Danagården blev bygget i begyndelsen af 90'erne. Palle taler varmt om fællesskabet i afdelingen, og så er han glad for, at han har mulighed for at sætte sit personlige præg på boligen

læs mere
Lisa og Jill flyttede i 1960'erne fra toilet på gangen til bolig med eget bad. 

Se hvad de syntes om det.

læs mere
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger