Gå til Indhold

Det er som at bo på hotel

Kai Stig Sørensen og hans kone Hanne har boet på Fredrik Bajers Vej siden 1980.

"Vi ku' ikke bo bedre - det er som at bo på hotel"
, siger Kai og begrunder det blandt andet med et højt serviceniveau og det, at man "kan få hjælp til både stort og småt"

Han nævner den juleaftensdag, hvor komfuret stod af, men varmemesteren reddede julemiddagen ved at komme med et nyt samme dag.Næsten fire årtier i samme afdeling er selvfølgelig ikke forløbet uden udfordringer. Fem-seks år efter Kai Stig og Hanne var flyttet ind, gik afdelingen i gang med at renovere murværket og kort tid efter var det nødvendigt at renovere blandt andet vinduesoverlæggere. Og efter 10 år oplevede de, at afdelingen måtte skifte alle fjernvarmeledninger på grund af rørsprængninger. Det betød, at alle interne veje skulle graves op. 

En af de helt store udfordringer var oversvømmelserne af de lejligheder, der vender ud mod de mange kanaler i kvarteret. Det skete i august 2006 i forbindelse med et skybrud.
Uanset disse hændelser er Kai Stig og Hanne meget glade for at bo, hvor de gør. "Det er et meget roligt sted, hvor folk bliver boende i rigtig mange år". Måske fordi kanalerne bidrager til at gøre det til et dejligt område.

Kai Stig har i 30 år været dybt engageret i både afdelingen, området og boligforeningen som sådan. Han mindes, da han første gang mødte Ole Nielsen, der nu er direktør for boligforeningen, men dengang blandt andet havde EDB-ansvar. Kai Stig blev rodet ind i Himmerland Boligforenings første EDB-strategi, der med hans ord "blev udtænkt i en kælder i Sankelmarksgade"

Den betød eksempelvis, at alle hovedbestyrelsesmedlemmer fik installeret en faxmaskine derhjemme. "Det var en omstændelig affære at sende noget, men vi følte jo alligevel, at det gik meget hurtigt. Vi var langt fremme" - også dengang.

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger