Gå til Indhold

Her vil jeg blive, når jeg bliver gammel

Da Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken stod foran en meget omfattende renovering, besluttede Elin Torp Jensen, at hun ville flytte fra de lave blokke for at blive genhuset i en lejlighed i højhuset. 

"Jeg ville gerne finde ud af, hvordan det var at bo midt i et højhus" siger Elin.
Efter renoveringen af blokkene vendte Elin tilbage til sin lejlighed, men genhusningen havde inspireret hende så meget, at hun søgte om at flytte til en af de nyrenoverede boliger i højhuset. Efter otte-ni blev Elin tilbudt sin nuværende lejlighed og hun siger, at hun ikke et sekund har fortrudt beslutningen: 

"Her føler jeg mig hjemme - og her vil jeg blive, når jeg bliver gammel, for her er elevator".


Elin, der har været formand for afdelingen siden 2010, er meget glad for både boligen, beliggenheden og fællesskabet i den yderst aktive seniorforening, som hun var en af initiativtagerne til. "Her mødes vi og taler med dem, vi måske ikke ser i det daglige", siger hun. Seniorerne sætter hinanden stævne hver anden tirsdag fra september til maj, hvor de er fælles om alt fra modeshows og foredrag til sangdage og bankospil.

Som afdelingsformand har Elin fulgt renoveringen tæt og har kun ros til overs for beboerne og den måde, de tacklede den lange renoveringsperiode på.


Hun fortæller, at tekniske undersøgelser viste, at det var nødvendigt at iværksætte en meget omfattende renovering på grund af blandt andet betonkonstruktionernes tilstand. Hele højhuset var derfor indhyllet i stilladser og plastic i to-tre år, hvor "beboerne var så tålmodige"

Elin fortæller, at der ganske afgjort var brug for en gennemgribende istandsættelse af afdelingen. For eksempel var højhuset i så dårligt en forfatning, at en af lejlighederne blev brugt i filmen "Nordkraft", hvor betonens helt håbløse tilstand blev brugt til at illustrere et råt og nedslidt miljø.

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger