Gå til Indhold

Fællesskab med muligheder

Hanne Haugaard Broe og hendes mand Søren har efterhånden boet i Himmerland Boligforening i 35 år. 
Den aktuelle adresse er Tambosundvej, hvor parret har boet siden oktober 2017. De kom dertil fra genhusning på Fyrkildevej efter 36 år på Blåkildevej.


Hanne er meget glad for at bo i Aalborg Øst, og da Søren på et tidspunkt fik job i Sæby, ville det have været oplagt at flytte. Men Søren sagde: "Jeg vil ikke væk fra Aalborg Øst". Hanne mente til gengæld, at de altid kunne flytte tilbage, når efterlønnen kaldte. 

For Hanne er det især det, hun kalder "muligheden for fællesskab", der gør Aalborg Øst til noget ganske særligt. "Jeg elsker Aalborg Øst og jeg værner om vores bydels særlige muligheder", siger hun.

Hanne fortæller, at Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej tidligere var én afdeling med et rigt foreningsliv. Blandt andet var der i afdelingen en del klubber, hvor særligt hundeklubben Kildeparkens Dressurklub havde Hanne og Sørens interesse. 


Klubben havde hjemme på Fyrkildevej, hvor den holdt til i et ganske lille kælderrum, og når medlemmerne mødtes her, var hundene med, så de ikke generede naboerne. Nogle gange var der helt op til 30 mennesker i kælderen - og så hundene. 

Hanne og Søren blev med tiden trænere i hundeklubben. Træningen foregik på en plads mellem blokkene og efter træning mødtes alle i klublokalet i kælderen til hygge og snak. Og i ny og næ også en god klubfest - heldigvis i større lokaler. Hanne fortæller: "En af grundtankerne var, at nu boede vi i en afdeling, hvor vi måtte have hund, så skulle de også opføre sig ordentligt - og vi skulle tænke på de beboere, der ikke havde hund, men alligevel stemte for, at vi gerne måtte have det. De skulle jo helst ikke fortryde, at de havde stemt ja". Det var vigtigt for medlemmerne, at de var ordentlige og ansvarlige hundeejere.


Hanne siger om sig selv, at hun godt kan lide at være der, hvor tingene sker. Det er blandt kommet til udtryk ved, at hun gennem årene har involveret sig i en lange række aktiviteter. Hun sidder i dag i aktivitetsudvalget for Sundbyen, hun er medlem af afdelingsbestyrelsen, hun er gåvært og en hel del mere. "Jeg har altid været frivillig", siger Hanne, der er mor til to børn, der ikke længere bor hjemme. 


I begyndelsen af 2018 var hun en af initiativtagerne til De Garnglade - en stor gruppe kvinder fra kvarteret, der mødes hver anden onsdag for at strikke, hækle og snakke sammen. Der dukker 20-25 kvinder op hos De Garnglade, som Hanne er en af fire tovholdere for. De Garnglade har nu også involveret sig i Knæk Cancer-bevægelsen. Alle deltagere har fået garn med hjem - blandt andet takket være gode sponsorer som Kvarterløft Øst - og producerer forskellige ting, der bliver solgt på Knæk Cancer-dage.

"Årene i Aalborg Øst har budt på fantastiske naboskaber og spændende oplevelser - området har været et perfekt fundament for et godt familieliv, og det vil det også være fremover", siger Hanne.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger