Beboernes historier

22. maj 2019

Første badedag

Lisa og Jill flyttede i 1960'erne fra toilet på gangen til bolig med eget bad. 

Se hvad de syntes om det.

læs mere
Kilde:
Palle Brøndum boede i nærheden, da Danagården blev bygget i begyndelsen af 90'erne. Palle taler varmt om fællesskabet i afdelingen, og så er han glad for, at han har mulighed for at sætte sit personlige præg på boligen

læs mere
Kilde:
Veronica og Søren bor i Pontoppidanstræde, det er de glade for. 
Men de tænker også med glæde tilbage på, da de flyttede fra et andet boligselskab til afdelingen på Ravnkildevej.

læs mere
Kilde:
Som så mange andre aktive ældre hygger Kirsten og Ole sig med at være ude, men glæden er mindst lige så stor, når de kommer hjem.

læs mere
Kilde:
For Leo Andersen har der stået Himmerland Boligforening på det meste af boliglivet. 
Det begyndte, da familien og han flyttede ind på Fyrkildevej.

læs mere
Kilde:
Hans Jørgen har været glad beboer i Golfparken siden 1966. Han ser det som en klar opgradering, at alle blokkene i to etager i 2007-08 fik egen have eller altan.

læs mere
Kilde:
Ud over at give luft, plads og liv midt i området bliver den store plæne nemlig flittigt benyttet til boldspil, fortæller Kim Haubro fra Golfparken.

læs mere
Kilde:
Da Miles skulle se sin nye toppen af Larsen Waterfront, var han meget spændt på, hvad der mon ventede ham.

læs mere
Kilde:
Gudrun Simonsen har boet næsten halvdelen af sit liv i den samme lejlighed: "Her er sket mange sjove ting og jeg har aldrig haft lyst til at flytte herfra".

læs mere
Kilde:
Hanne Stenbakken har siden 2002 sammen med sin mand Jørgen boet i afdelingen i Østre Kanalgade. Og i al den tid har hun været glad for fællesskabet, der hvor hun bor.

læs mere
Kilde:
Hos Dorte Colding har der stået Himmerland Boligforening på det meste af livet. Hun har været medlem i 51 år - helt fra dengang hendes far var inspektør i boligforeningen.

læs mere
Kilde:
Da Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken stod foran en meget omfattende renovering, besluttede Elin Torp Jensen, at hun ville flytte fra de lave blokke for at blive genhuset i en lejlighed i højhuset.

læs mere
Kilde:
Kai Stig Sørensen og hans kone Hanne har boet på Fredrik Bajers Vej siden 1980. 
Næsten fire årtier i samme afdeling er selvfølgelig ikke forløbet uden udfordringer.

læs mere
Kilde:
Hans Madsen, hvis møde med Himmerland Boligforening tog sin begyndelse i 1989, skriver om foreløbigt tre årtier i boligforeningen.

læs mere
Kilde:
Lises far var formand, og han synes, at afdelingen skulle have et pigenavn. "- og så blev det Liselund. Det var jeg rigtig stolt af", fortæller Lise.

læs mere
Kilde:
Hanne Haugaard Broe og hendes mand Søren har efterhånden boet i Himmerland Boligforening i 35 år. Den aktuelle adresse er Tambosundvej, hvor parret har boet siden oktober 2017.

læs mere
Kilde:
Da Mette Vegeberg i 2014 flyttede fra Golfparken til Liselund, havde hun et stort ønske om at bo i et hus med have. Sådan blev det - og Mette er meget glad for sit hus.

læs mere
Kilde:
Allerede da Agnete Funder Nielsen i 2005 var ved at flytte ind i sin lejlighed på Kastetvej, så der ud til at kunne gå skår i glæden over den nye bolig. Underboen klagede nemlig over larmen fra indflytningen.

læs mere
Kilde:
Ægteparret Louis og Kirsten Nielsen har ligesom Christa Bertelsen boet i Magisterparken 37 fra den dag i efteråret 1963, hvor byggeriet stod klart.

læs mere
Kilde:
For Hanne Gjesing Laursen og hendes mand Erik skulle Aalborg egentligt kun være et stop på vejen. Og de har ingen planer om at flytte væk - overhovedet.

læs mere
Kilde:
Jytte Henriksen er, hvad man med rette kan kalde en af Himmerland Boligforenings trofaste beboere. Det hele begyndte på Blåkildevej, hvorefter turen i 1980 gik til Filstedvej og 11 år senere til Liselund.

læs mere
Kilde:
23. august 2019

Der var liv og glade dage

Da Simon Espersen i 2012 flyttede fra Sønderjylland til Ramblaen på Niels Bohrs Vej nær Aalborg Universitet, var det hele helt nyt.

læs mere
Kilde:
Siden februar 2013 har Evelyn Neumann og hendes mand Jørgen boet i Mølleriet. De var nogle af de allerførste beboere i den nybyggede afdeling, da de solgte huset i Vestbjerg.

læs mere
Kilde:
Jytte Karlson kan vist kun betegnes som en trofast beboer i Himmerland Boligforening - og i afdelingen i Otte Ruds Gade.

læs mere
Kilde:
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Søg dokumenter

Se boliger