Som tiden dog går


I løbet af vores jubilæumsår vil vi hver uge arrangere gåture med fokus på historien i vores afdelinger. Over 30 beboere har meldt sig som lokaleksperter og gå-ambassadører, og det er dem, der vil arrangere turene.

Se de planlagte gåtureArrangementerne er meget populære, - hvilket fremgår af fakta fra de afviklede gåture:

Fra Vejgaard til Øgaderne
Mødested: Fælleshuset, Liselund 2A, 9000 Aalborg
Tidspunkt: Søndag d. 1. september kl. 10.30

Kom med på en tur fra Vejgaard til Øgaderne og tilbage.

Vi starter ved fælleshuset i Liselund, hvofra turen går forbi den gamle skøjtehal og ned til vores afd. 1, hvor det hele startede. Vi går en tur til Østre Anlæg - den smukke perle i udkanten af midtbyen. Herfra går vi op gennem Odinsgade og videre tilbage til Liselund, hvor gå-ambassadørerne byder på kaffe i Fælleshuset.

Ruten er ca. 5 km og byder på en blanding mellem hyggelige kvarterer og naturskønne omgivelser. Den vil foregå i et tempo, hvor alle kan være med.

Tour de Studiestart
Mødested: Idrætsbyen, Hadsundvej 180A, 9000 Aalborg
Tidspunkt: Søndag d. 1 september kl. 13

Er du nytilflyttet studerende og har svært ved at finde rundt eller har du lyst til at opleve dit nærområde, så er dette gåturen for dig. Gåambassadørerne fra Idrætsbyen tager dig i hånden og viser de tre søster kollegier; Idrætsbyen, Kvadratet og Ramblaen samt deres nærområder. Undervejs gives tips og tricks til at opnå en god studiestart, og der fortælles om de kommende arrangementer i rusmåneden, og hvad man ellers har behov for at vide på uni som ny studerende.

Vi mødes ved Idrætsbyen (Hadsundvej 180A, 9000 Aalborg) og holder pitstops ved Kvadratet samt Ramblaen, hvor der også vil være mulighed for at man kan hægte sig på turen. Turen slutter, hvor vi startede, hvor Idrætsbyen festudvalg vil åbne baren i en times tid, og der vil være mulighed for at købe øl/vand til SU-venlige priser og få en snak med en kommende medstuderende.

Turen er på 6,5 km og vil foregå i et fornuftigt tempo.


Aalborg Øst
Aalborg Centrum
Vejgaard / Sohngårdsholm
Svenstrup / Godthåb
Aalborg Vest
 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Søg dokumenter

Se boliger