Ekstraordinært beboermøde den 28. februar 2019

Afdeling:
Fyrkildevej
Referent:
Janette Lemus
Dato og kl.:
28. februar 2019 kl. 19:00
Sted:
Fælleshuset
Deltagere:
Fremmødte beboere fra afdelingen. Varmemester Lars Adserballe, ejendomsfunktionær Lonni Christensen, og Tina Ochsendorf fra organisationsbestyrelsen. Fra bestyrelsen afd. 52: Jens Peder Andersen, Amir Babak, Thomas Hansen, Tove Søndergaard og Janette Lemus. Formand Jens Peder Andersen byder velkommen. Lars Adserballe og Lonni Christensen har siddet i døren og taget imod beboerne og uddelt stemmesedler. I alt er 33 lejemål mødt op, dvs. 66 stemmesedler (2 per lejemål). Janette tager referat og mødet går i gang.
1: Valg af dirigent

Bestyrelsen foreslår Tina Ochsendorf som dirigent.
Der er ingen indvendinger og hun bliver valgt uden modkandidat.

2: Forelæggelse/godkendelse af revideret husorden

Tina Ochsendorf får ordet. Hun foreslår, at vi tager og gennemgår alt det med rødt, og starter med emnet affald.

AFFALD. De forskellige typer affald bliver diskuteret og spørgsmål bliver besvaret, herunder sortering spørgsmål. Tina foreslår en affaldsaften for beboerne, hvor renovationsvæsenet kommer ud og med fysiske eksempler på affald og viser hvordan man sorterer til de forskellige molokker osv. En beboer forslår, at man kan se Rappenskralden nede ved kulturhuset Trekanten den 29. Andre beder om at få tømt molokkerne oftere, hvortil varmemesteren svarer, at der er nogle problemer med adgang for renovationsvæsenets biler i forbindelse med den igangværende renovering på Fyrkildevej.

Tina foreslår, at vi del-godkender hvert emne (hvori der er rød tekst) igennem mødet. Det bliver accepteret af beboerne.
Ordlyden af teksten i AFFALD er godkendt. Ingen er imod og der er intet ønske om skriftlig afstemning.

ALTANER OG TERRASSER. Med renoveringen er der kommet mange nye typer lejemål. Nogle beboere ønsker i den forbindelse en afklaring af bedene foran terrasserne i de ombyggede blokke (dem hvor indgangen er vendt). Svar: i forbindelse med renoveringen planter boligforeningen i bedene, som med tid forventes at overgå til det enkelte lejemål at holde. Hvad er en have? Svar: Nu kan en have være en terrasse, en græsplæne/bed, eller en kombination. Fodring af fugle bliver diskuteret, og det bliver besluttet at slette de sidste fire linjer under ”ALTANER OG TERRASSER”, hvorefter den resterende ordlyd er godkendt.

ANTENNER/PARABOLER. Ordlyden er godkendt.

BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M. Spørgsmål fra beboer: Er der cykelkældre i alle blokke? Det mener bestyrelsen, men vil undersøge nærmere. Må kan kun stille barnevogn i kælderen? Nej, naturligvis må den gerne stå på terrassen, når den er i brug (med et barn deri), derefter skal den henstilles jf. husordenen ”på de steder eller i de rum der er indrettet hertil”.

Ordlyd af teksten er godkendt.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Ordlyden er godkendt. En beboer gør opmærksom på at nogle bliver holder foran cykelstativerne, det gør det svært at parkere sin cykel. Bestyrelsen er nu opmærksom på sagen og der følges op.

DØRSKILTE. Ordlyden er godkendt.

ENERGIRUDER. Ordlyden er godkendt.

FACADER. Med tilføjelsen ”I øvrigt se ALTANER OG TERRASSER” er ordlyden godkendt.

FODRING AF FUGLE I HAVERNE. Den nye tekst er afvist. Det bliver besluttet at beholde teksten i den nuværende husorden. Teksten bliver derfor ”For ikke at tiltrække rotter o.lign. er det vigtigt at fugle og andre dyr ikke fodres direkte på jorden. Vil du være god ved dyrene i vinterperioden, kan der opsættes et foderbræt/fuglehus.”

HAVER. Ordlyden er godkendt. En beboer gør opmærksom på, at bassiner skal hegnes ind for at være lovlige.

HEGN. Ordlyden er godkendt.

KLAGER. Ordlyden er godkendt.

KÆLDERRUM, PULTERRUM, SKURE M.M. Ordlyden er godkendt.

LEG OG BOLDSPIL. Ordlyden er godkendt.

PARKERING. Ordlyden er godkendt.

RYGNING. Ordlyden er ikke godkendt. Emnet er nedstemt og tages ikke med i husordenen.

UDESTUER, SKURE, CARPORTE M.V. Ordlyden er godkendt.

VASK OG TØRRING. Ordlyden er godkendt.

ØNSKER DU FLERE OPLYSNINGER… Ordlyden er godkendt.

REGLEMENT – FOR HUSDYRHOLD PÅ FYRKILDEVEJ. Teksten under punkt 2 ændres fra ”krybdyr” til ”slanger og giftige dyr”. Den nye ordlyd under punkt 2 bliver ”Der må ikke holdes slanger og giftige dyr i afdelingens lejemål.”

Husordenen er godkendt med de ændringer der er vedtaget på mødet.

3: Forelæggelse/godkendelse af revideret vedligeholdelsesreglement

Afsnit V. Særlig udvendig vedligeholdelse. Ordlyden er godkendt.

Afsnit VII. Punkt 6 og 7. Ordlyden er godkendt.

Vedligeholdelsesreglementet er godkendt.

4: Eventuelt

Spørgsmål og bemærkninger fra salen.

En beboer vil gerne vide mere om genvex, en anden vil gerne se planer for anden-sals lejlighederne. Andre vil gerne vide om Himmerland følger op, når håndværkerne melder er problem fixet. Svar: Der vil blive indkaldt til et møde med folk fra renoveringen så de kan svar på spørgsmål.

Der bliver spurgt til branddøre i kældrene. De er låste, så man ikke kan komme igennem dem hverken fra den ene eller anden side. Svar: Vi retter henvendelse til inspektør Henrik Larsen, så det kan blive rettet.

Stien over til Hvidkildevej er ofte under vand. Svar: Varmemesteren kan oplyse, at den ikke er helt færdig endnu, der skal mere asfalt på.

En beboer vil gerne have præciseret hunderacer i husordenen, og bliver opfordret med at benytte muligheden for at komme med at skriftligt forslag på næste beboermøde, under indkomne forslag.

Der bliver efterspurgt bedre skiltning af husnumre, så gæster kan finde vej når de kører ind på Fyrkildevej, og evt. bag på postkasserne. Bestyrelsen er klar over problemet og vil arbejde videre på sagen sammen med Himmerland boligforening. Desuden opfordrer en beboer til at rette henvendelse til Google Maps og få opdateret informationerne her

Der bliver spurgt til pudsning/rensning af vinduespartier ved indgangene. Varmemesteren kan oplyse, at der bliver arbejdet på at lave en service-aftale, som derefter kan indgå som en del af det planlagte vedligehold.

Nogle beboere har problemer med at vende vinduerne i deres lejemål, så de er nemmere at vaske. De opfordres til at kontakte varmemesteren, så et servicetjek kan blive aftalt.

Mødet afsluttes og der bliver takket for god ro og orden. I pausen halvvejs i mødet er der blevet serveret en soda eller øl. Beboerne har mulighed for at komme op og snakke med bestyrelsen.

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK