6.000 holdt indflytningsfest på Larsen Waterfront

retur
Solen skinnede, musikken spillede og da dagen var omme, havde omkring 6.000 feststemte mennesker taget imod indbydelsen til at være en del af det store indflytningsarrangement ved Himmerland Boligforenings nybyggeri Larsen Waterfront på havnen i Aalborg.

Allerede om formiddagen åbnede Himmerland Boligforening for reception i de nye lokaler og først på eftermiddagen tog man fat på et omfattende underholdningsprogram på pladsen mellem Larsen Waterfront og Musikkens Hus. I løbet af eftermiddagen optrådte Shaka Loveless, Djämes Braun, L.I.G.A., Rasmus Walter samt Peter og de andre kopier fra den store scene og ind imellem sørgede DJ'er og forskellige bands for musikken fra en mindre scene.

- Nu lever mennesket jo ikke af liflige toner alene, så vi havde også midt eftermiddag inkluderet en alternativ fredagsbar, hvor der var gratis øl eller vand til de første 1.000 gæster og gratis røde pølser til de første 500. Målt på afsætningstempoet her og på omsætningen i barerne senere på dagen havde vi cirka 6.000 gæster i løbet af de timer, festen varede, så det kan vi kun være tilfredse med, siger Ole Nielsen.

Se billeder fra åbningsfesten her.

Se udsendte pressemeddelelse her. 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Bliv medlem her
- og få fordelene fra i dag

Bliv medlem her

Bliv medlem
- og få fordelene fra i dag

Kun som medlem kan du stå på venteliste - og vælge din drømmebolig mellem vores mere end 7.000 boliger.

Samtidigt må du bruge alle de gode tilbud i Klub Himmerland fra første dag.
 

Søg dokumenter

Se boliger