Kunstudstilling i Magisterparken og præsentation af nyt udseende

retur
Himmerland Boligforening tager senere i år fat på en omfattende renovering af både højhuset og det lavere byggeri i afdelingen i Magisterparken i Aalborg. Det markeres med en kunstudstilling og en præsentation af plancher med skitser til afdelingens nye udseende lørdag-søndag 2.-3. februar 2013.

Tekniske undersøgelser har vist, at det er nødvendigt med en omfattende renovering af betonkonstruktionerne på højhuset. Samtidig tages der fat på andre arbejder, hvor bl.a. nedlæggelse af utidssvarende boliger og etablering af nye er det mest omfattende. Dertil kommer renovering af badeværelser, etablering af flere boliger tilpasset ældre og fysisk handicappede beboeres behov og introduktion af nye boligtyper. De lavere blokkes lejligheder får alle nye badeværelser og mekanisk ventilationsanlæg, mens der til lejlighederne i stueplan bliver adgang til egne haver og opholdsarealer.

Der er åbent for kunstudstillingen og præsentationen af renoveringen lørdag-søndag 2.-3. februar 2013 kl. 13-17 i selskabslokalerne på adressen Magisterparken 24A.

- I samme forbindelse udstiller vi malerier, smykker, glaskunst og tasker af Anette Jette Kristensen, Anna Poulsen, Carsten Froulund, Edel Landrebe, Grethe Jensen, Helle Brix, Jette Orlien og Laila Gøttler, mens vi fra Himmerland Kunstforening har lånt værker af Lone Luna Vestergaard, Michael Weise, Gerda Louise Buchgraitz, Lene Frederiksen og Pernille Krogh, fortæller Elin Torp Jensen, der er formand for afdelingsbestyrelsen.

Elin Torp Jensen oplyser, at alle interesserede er velkomne til at besøge udstillingen, hvor der vil blive budt på et glas, ligesom der vil være mulighed for at høre nærmere om renoveringen og møde en række af de udstillende kunstnere.

Se pressemeddelelsen her.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Søg dokumenter

Se boliger